Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU izbori
Povratak na članak

Fokus izbora je na klimi i migrantima

“Kakav god bio vaš izbor, nikad nemojte postati indiferentni”, poručio je biračima vodeći kandidat socijalista i demokrata Frans Timmermans.

Komentari 1

ZA
Zapadnjak
13:08 17.05.2019.

jedan dan ili cetiri tjedna, potpuno je nebitno, "osuda" bilo kome je potpuno beskorisna stvar, ako europa zaista zeli biti globalni politicki igrac, odnosno glavni kreator nekakvih globalnih prilika, onda "osude" i mlake rijeci nisu dovoljne, u nekom ce trenutkuu biti potrebne ozbiljne sankcije, mozda i vojne intervencije... ako ne zeli, ne zeli, onda gledajmo iskljucivo svoja posla i to je u redu, ali ovaj hocu-necu stav je uvredljiv i iritantan za svakog europljanina sa zdravim razumom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.