Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Florida

Protiv Cruza podignuta optužnica za 17 ubojstava

Cruz se pojavio pred sudom
Foto: Reuters
07.03.2018.
u 22:26

Cruz (19) je 14. veljače ušao u srednju školu Marjory Stoneman Douglas u Parklandu na Floridi i otvorio vatru na učenike i učitelje

Sud na Floridi formalno je u srijedu podigao optužnicu protiv Nikolasa Cruza koja sadrži 34 točke, za 17 ubojstava s predumišljajem i 17 pokušaja ubojstava, nakon što je prošlog mjeseca u školi u Parklandu poluautomatskom puškom pobio 17 ljudi.

Cruz (19) je 14. veljače ušao u srednju školu Marjory Stoneman Douglas u Parklandu na Floridi i otvorio vatru na učenike i učitelje.  Bio je pritvoren na temelju optužbi za 17 ubojstava s predumišljajem. Ako bude osuđen, dobit će smrtnu kaznu ili doživotni zatvor. Njegov je odvjetnik izjavio da će se njegov klijent izjasniti da je kriv, ukoliko tužitelji prihvate da mu ne bude izrečena smrtna kazna.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:38 08.03.2018.

Smeće bi htjelo živjeti pa bi se nagodio , može ako nu se ostatak života organizira tako da proklinje svaku sekundu , dan i godinu do duge i mučne smrti !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije