Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračuni zbog dugova

Fizički si "naplatio" auto koje mu nije isporučen

Novac
Arhiva VL
10.11.2010.
u 13:25

Tvrtka u vlasništvu 50-godišnjaka nije isporučila vozilo koje je 64-godišnjak od njih kupio i veći iznos platio

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 64-godišnjakom s područja Medulina utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo protupravne naplate na štetu 50-godišnjaka iz Pule. Osnovano se sumnja da je  7. studenoga ove godine 64-godišnjak došao na kućnu adresu 50-godišnjaka te ga zatražio da mu preda ključeve svoga vozila te ga je uz prijetnje i fizički napao. Sve zbog toga što tvrtka u vlasništvu 50-godišnjaka nije isporučila vozilo koje je 64-godišnjak od njih kupio i veći iznos cijene platio.  

Pazinska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom i 22-godišnjakom, obojica iz Pule, utvrdila osnovanu sumnju da su počinili kazneno djelo protupravne naplate. Osnovano se sumnja da je 9. studenoga 31-godišnjak telefonom prijetio 48-godišnjaku iz Poreča da ću mu zapaliti kuću te mu poslao poruku prijetećeg sadržaja. Oko 19.30 sati 31-godišnjak i 22-godišnjak došli su do kuće 48-godišnjaka u Motovunu u namjeri da zastrašivanjem i prijetnjama naplate novčani dug koji 48-godišnjak duguje 31-godišnjaku.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar guten_tag
guten_tag
14:15 10.11.2010.

što je čovjek trebao , tužiti lopinu koja mu je uzela novac , pa čekati do 2025 . godine da sud presudi . kad presudi onda se nema od čega naplatiti , treba takve rješavati po kratkom postupku . moja podrška pokradenom , a minus državnim institucijama zbog nerada. našli ste u čavoglavama dvije tri kape a niste našli tko je nezakonito objavio registar veterana domovinskog rata .možda ne smijete objaviti inicijatore i operativce toga nezakonitog postupaka , jer su sa pedigreom .

99
999jakob
20:24 10.11.2010.

ispravno i pravilno-bravo juhuuuuuuuu tooooooooooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije