Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI NA SJEVERU EUROPE
Povratak na članak

Finski predsjednik nazvao Putina zbog pristupanja NATO-u: 'Iznenadila me njegova reakcija'

Istaknuo je da Putin nije bio iznenađen onime što mu je rekao te da je razgovor, kao što je ranije to naveo, bio miran i cool

Komentari 15

BO
borkov
14:03 16.05.2022.

Ruski predsjednik Vladimir Putin sam je kazao prije nekoliko godina kako kad gleda Finsku vidi prijatelje, no ukoliko se on priključe NATO-u onda će biti prijatelji. ???? WTF, ponekad se pitam pročitaju li novinari uopće tekst kojeg napišu

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
14:53 16.05.2022.

Tiha voda brege dere,reakcija će stići kad tad.On je prije rekao svoje i smatra da nije potrebno sve ponavljati...

VL
IB
iva.begovic
14:42 16.05.2022.

Jedan od uvjeta za pristupanje u NATO je da nema referenduma o tome tj. da ne smije biti ispitivanja mišljenja građana po tome. Stoga nema niti jedne države članice NATO-a čijem je pristupanju prethodilo isptivanje javnog mnijenja. Što o takoo važnom sigurnosnom pitanju, militarizaciji i preuzeltim financijskim obvezama misle građani, porezni obveznici tih država. EU navodno u Ukrajini brani svoje demokratske i liberalne tekovine. Baš.

VL
DU
Deleted user
14:12 16.05.2022.

Daj zamisli da smo mi zvali Beograd prije ulaska u NATO 🤭

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:43 16.05.2022.

Nije shvatio da je to njemu odgovarao govorni automat.

VL
DU
Deleted user
07:54 17.05.2022.

Bravo Finska i Švedska..dobro nam došli..!!

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:15 16.05.2022.

Putinu se stolica već dobro trese, ne zbog rata nego zbog "mlakosti" i "nejasnoća" u pohodu na Ukrajinu, naime imate "ruskih jastrebova" naspram kojih Putin izgleda bezazlenije od Gandija. Mogu se čak čitati optužbe na ruskim blogovima da je Putin američki i izraelski igrač koji hoće da Rusiju rasturi. Sve je moguće.

VL
TA
Tajg
14:07 16.05.2022.

Trebao je zvati Milanovića, onda bi tek ostao začuđen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.