Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret s lekom
Povratak na članak

Finska Hrvatsku smatra pričom o uspjehu

Ottman je Hrvatsku izdvojio kao pozitivan primjer ostatku regije i zemljama koje imaju europske aspiracije pa najavio kako bi ratifikacija ugovora o pristupanju u finskom parlamentu mogla početi na jesen

Komentari 4

OB
-obrisani-
15:29 03.07.2012.

Nakon desetljeća bezočne hadezeovske pljačke, Hrvatska se još drži na nogama - to zaista i jest priča o uspjehu!

VL
OB
-obrisani-
15:56 03.07.2012.

uspjeh je nezapamćen....više nije najgnjusniji pojam na svijetu "kvisling", već pojam..."hrvatski političar" !!!!!

VL
Avatar bok
bok
16:01 03.07.2012.

Dragi politicari, mislim da bi bilo prikladnije kazatio umjesto "regija" susjedstvo. Pod regijom uglavno se podrazumjeva "Yugosfera" a susjedstvo se odnosi na sve. Mislim to bi bilo daleko korektnije!!!

VL
DU
Deleted user
17:16 03.07.2012.

Je da, to je poznata pila naopako skandinavskih zemalja. Kad nam njihovo mišljenje bude zaista trebalo, neće biti ni izbliza ovako pozitivno intonirano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.