Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Fina Ressleru dvaput slala kaznu, ali on je nije primio

Fina pokušava kazniti Resslera jer prema Zakonu o računovodstvu nije poštovao rok dostave financijskog izvještaja Sive sove za 2016. godinu, predao ga je, naime, 22. prosinca 2017., no rok je bio 30. lipnja te godine
12. travnja 2019. u 17:19 59 komentara 11683 prikaza
Karlo Ressler
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Fina je, neslužbeno doznajemo, dvaput na adresu tvrtke Siva sova, ali i na onu na kojoj živi direktor te tvrtke Karlo Ressler slala prekršajni nalog s kaznom u iznosu od 2400 kuna (2100 za tvrtku i 300 kuna za Resslera), ali osobna dostava poštom oba je puta propala jer Ressler očito nije preuzeo Fininu kaznu.

Karlo Ressler Siva sova Tvrtka Karla Resslera, registrirana na Šeksovoj adresi, također dobila kaznu Fine

Neslužbeno doznajemo da je Fina prvi put prekršajni nalog slala 31. listopada, i to na adresu Bauerova 27 gdje je registrirana Resslerova tvrtka, što je inače adresa na kojoj živi njegov očuh Vladimir Šeks, te drugi put u siječnju s time da je tada nalog za direktora išao na Resslerovu adresu na kojoj živi s obitelji, a koja je navedena u Sudskom registru dok je nalog za tvrtku opet išao na Bauerovu. Dostava je opet propala.

Fina pokušava kazniti Resslera jer prema Zakonu o računovodstvu nije poštovao rok dostave financijskog izvještaja Sive sove za 2016. godinu, predao ga je, naime, 22. prosinca 2017., no rok je bio 30. lipnja te godine. No Ressler za 2016. godinu uopće nije predao izvješće za statističke i druge potrebe.

Iako kazne za ove prekršaje za tvrtku iznose 10.000, a za direktora 5000 kuna, Ressleru je, neslužbeno doznajemo, kazna maksimalno umanjena jer je Siva sova osnovana u siječnju 2016.

VIDEO 16 najmoćnijih žena u hrvatskoj politici i društvu:

ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Deleted user:

    I šta sad dostava nije uspjela i Resslera treba razapet.

  • Princeza:

    Zele ocrniti mladog i pametnog momka pa zasto napadaju. Znaju da je on sposobniji sa 30 nego oni. Uhvatila ih panika jer Karlo osvaja izbore.

  • dr Luigi:

    Dobro su ga poučili.