Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19. listopada prestaje moratorij
Povratak na članak

Fina ima važnu obavijest za sve one koji imaju dugovanja i prijeti im ovrha

Putem sustava e-Građani pristupa se aplikaciji e-Blokade, u kojoj se nalazi Očevidnik neizvršenih osnova za plaćanje, odnosno popis neizvršenih osnova za plaćanje za pojedinog ovršenika.

Komentari 6

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
15:35 24.09.2020.

U ovoj krizi porast kredita za kupnju auta i stanova je rastao 30% u RH, onda će bit kmečanje na državu i banke....

VL
PV
prcko.vita
15:51 24.09.2020.

Baš čudno, napraviš trošak, i još to na kraju moraš platiti. Pa gdje toga još ima? Poanta priče je da su Romi većina koja je iskoristila priliku da uzima mobitele i sve živo a naravno nikada im nije bilo ni u primisli da će to platiti. Svi žive od socijalne pomoći, dakle sve to država financira. A većina ih ima vip status u svim mogućim casinima po državi. Nitko to još uvijek ne rješava. Tuga i žalost.

VL
EP
Epil
11:44 25.09.2020.

Imam i ja vaznu obavijest, kad vam se Fina i ostali paraziti, odvjetnici, biljeznici i ostali natovare, prodajte sve i razgulite van pa neka placu za jos jednom ovcicom,koja je progledala i vise ne dozvoljava da je se sisa.

VL
ST
stefj
14:20 24.09.2020.

Ah, ta FINA i javni bilježnici su glavni krivac rasta dugovanja. Prije nego se njih uključilo sve je išlo puno brže i troškovi su bili kud i kamo manji... Interesantno kod tih dugovanja, da stradaju i vjerovnik i dužnik, da dug naraste, a jedini koji se naplate su država i paradržava. I opet su se i tu uhljebi jako dobro uhljebili, žive od duga, uživaju ko prase u blatu...

VL
PE
penellopea311
15:25 24.09.2020.

Ovi fasisti isto moraju na vjesala kada zato dodje vrijeme, zajedno sa onim nacistima, SS-ovcima, gore u Briselu u Berlinu. Zao mi je dragi gradjani sto vi zivite u konclogoru zlocinacke fasisticke oraganizacije pod nazi/fasistickom citmom, i dozvoljavate ovim kriminalcima da mafijaskim metodama raketa teroriziraju Hrvatske obitelji i malu djecu. Ovo vam je cisti terorizam sto ovi zlocinci izvode po vasoj zemlji, To su vam zlocinci, mafijasi, fasisti, koji su nasli vas glupe da se izivljavaju nad vama, zajedno sa kriminalcima iz zlocinacke organizacije koji su im ''legalizirali'' taj kriminal u organiziranom drzavnome kriminalu. Njih bi u svakoj drugoj drzavi odavno strijeljali, A Vi niste ni svjesni da su vam to kriminalci iz organiziranog kriminala i da je to sve ilegalno sto oni rade, cisti terorizam, nacizam i fasizam. Oni vas tretiraju bas kao ROBLJE u konclogorima, pravi pravcati nacisti teroristil. Da samo jednoga od njih izvedete na sud za ljudska prava u Strasburgu, oni bi to proglasili raketom, metodama zastrasivanja kojima se koristi mafija, i svi ostali bi pali skupa s njime. Samo ste vi glupi i ne znate tko vam glavu nosi, pa vas oni iskoristavaju, zastrasivaju i teroriziraju. Znate sto vam je to? To vam je isto sto su oni kriminalci na motorima radili onome malome u Splitu sto ih je ukokao, samo sto vi to imate u organiziranom drzavnome kriminalu sa zlocinackom na vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.