Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ročište 11. travnja
Povratak na članak

Otvoren stečaj Fimi medije, tvrtke sinonima političke korupcije u Hrvatskoj

Kako se navodi u prijedlogu Fine, Fimi media ima samo jednog zaposlenika i u Sberbanci oročen novac na dva računa. Osim toga, u prijedlogu za otvaranje stečaja stoji da Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.

Komentari 7

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
12:53 26.01.2018.

Otvoren stečaj Fimi medije, tvrtke sinonima političke domoljubnosti za posebno odabrane u krugu 200. bogatih i van kruga kopanja po kontejnerju.

VL
GA
gamarema
13:09 26.01.2018.

Žalosno je kako se neke stvari kod nas lako zaborave, neviđena korupcija i pljačka države svjetskih razmjera u režiji HDZa i nikom ništa. Još jedan dokaz koliko je politika moćan sistem koji upravlja svime pa i sudstvom.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:22 26.01.2018.

Da čovjek ne povjeruje svojim očima, što sve ne izvaljuju Večernjak i ostali naši mediji. Naslov teksta o Fimi medija, kao sinonimu političke korupcije je čisti klevetnički senzacionalizam. Kada bi sve bilo istina za što su naš ex Mesija Ivo i ostali, ni krivi ni dužni, optužuju, ovi nisu kazneno odgovorni, jer su postupali u skladu sa najboljom tradicijonalnim običajima i standardima ponašanja zaslužnih osloboditelja i državnih dužnosnika u neovisnoj Lijepoj našoj. U ovom, kao i svim drugim slučajevima se radi o činu čiste samopomoći u stanju krajnje nužde. Kako je neovisna Hrvatska krajnje škrta prema vjerodomoljubnim osloboditeljskim i državničkim zaslužnicima, ovi svoje pravice moraju ostvarivati na sve moguće načine primjenom metode "Snadji se muže" (izbjegao sam upotrebu mrske riječi iz tamničkih vremena "druže", da ne iritiram vjerodomoljube). Ex Mesija Ivo i ostali suoptuženici su pjevajući svoju vjerodomoljubnu himnu: "Ljubi svoj dom andjele!" zadovoljavali svoje obiteljske i stranačke potrebe i u tome nema ništa kiminogeno, već naprotiv radi se o vrhunskom domoljublju. To je njima njihova bojna dala, zar ne?

VL
FI
fileck
13:54 26.01.2018.

Zar ni svi i ti pusti milijuni nisu bili dovoljno?!?!?!?!? Ne kaže narod uzalud; Ku.ve donijele - ku.ve odnijele! Pa koliko se trebalo ukrasti da bi bilo dovoljno???????

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:02 26.01.2018.

O Bože dobri naš Hrvatski što se to dogadja sa komentatorima, vjerodomoljubnim domicilnim dvonožnim papkarima koji su do sada branili do posljednje kapi mastila tvojeg izaslanika, a našeg Mesiju Ivu, od objeda udbaša i orjunaša. Iako dijasporac, moja malenkost je jedini preostali branitelj lika i djela velikomučenika Mesije Ive, koji prolazi gore, a pogotovo duže muke nego Tvoj sin Isus krist na Golgoti. Da li je ove uhvatila teška malodušnost ili si im prosvijetlio razum, pa im se srušio njihov cijeli svijet na njihove maloumne glavuše.

VL
DH
dalibor.hren
13:54 26.01.2018.

Koliko žanju Prodanović i Slokovićka? Nadam se da to nije govor mržnje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.