Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA FIMI MEDIA
Povratak na članak

Bilaver nije došao jer je u Americi, Sanaderova obrana predlaže Šeksa i Hebranga za svjedoke

- Bilaveru sam u veži kod Luke Bebića predao 25.000 eura. Međutim, zbog potreba kampanje mjesecima je bio u Hrvatskoj pa sam plaćao još niz troškova i naknada - iskazivao je Barišić.

Komentari 5

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
16:38 19.12.2017.

Laganje je za neke profesija, to se u udbi studiralo godinama Barisic doktorirao.

VL
CA
campa
18:55 19.12.2017.

Sapunica se bliži kraju.Možemo samo zamisliti koju istinu će prezentirati Šeks.Sve ć e pasti u vodu a milijuna kuna nema.Kako bi se brzo pronašao krivac da je neki da je u pitanje netko tko je ukrao sto kuna.To je Hrvatska zbilja i pravda zato smo valjda proljevali krv.

VL
DU
Deleted user
15:03 19.12.2017.

dva puta nula od čovjeka se javilo za svjedoke

VL
VA
vadis
01:49 20.12.2017.

Bilaver je bio mali od kuzine za Ivu Sanadera. Za prljave poslove koje je odradjivao za korumiranog Sanadera ovaj ga je nagradjivao iz crnog fonda HDZ. Inace, Bilaver je u SAD jedan obicni probisvijet. Ali ako je trebalo nekoga javno oblatiti, kao naprimjer Mirku Condica, sto posto invalida Domovinskog rata, Bilaver je to radio za kriminalca Sanadera za lovu. Mozete misliti kakav je to covjek, nitko i nista. Straca od covjeka. Zalosno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.