Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZIO U SUPROTNOM SMJERU

Filmska potjera na hrvatski način: Dostavnim vozilom preko cijelog grada bježao policiji

Foto: 24sata
21.05.2020.
u 16:49

"Vozač je priveden, a istraga će pokazati za što će ga sve sve teretiti, no više detalja imat ćemo sutra", potvrdila je policija.

U Rijeci se jutros oko podneva odvijala prava akcijska drama. Više se policijskih vozila uključilo u potjeru za vozačem koji je iz zasad neutvrđenih razloga bježao dostavnim vozilom najprometnijim ulicama tog grada.

Potjera je okončana nakon što je stao jer mu se na vozilu probušila guma. Kako 24sata doznaje iz PU primorsko goranske, riječ je o vozaču koji je vozio u suprotnom smjeru i počinio još nekoliko prekršaja. 

Uključujući i pokušaj bijega pri uhićenju nakon sulude vožnje, ali i moguće ugrožavanje sigurnosti prometa.

"Vozač je priveden, a istraga će pokazati za što će ga sve sve teretiti, no više detalja imat ćemo sutra", potvrdila je policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije