Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen kriminalac
Povratak na članak

Filmska potjera: Htio pregaziti policajce, ukrao auto pa motor, uzeo djecu i pobjegao u Zagreb

Kada je policija to rano jutro zaustavila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka u njemu je zatekla 32-godišnjaka koji je samo pet dana ranije počinio 11 kaznenih djela

Komentari 4

DO
Dotepenec
16:19 03.12.2018.

To sve moram napraviti kako bih dobio 10 godina. Manje bih dobio kada bih nekoga ubio.

VL
IB
istina_boli
07:58 04.12.2018.

I ta djeca imaju "svijetlu" buducnost, a glupavi pajkani, umjesto u glavu pucaju u gume tipu koji im ugrozava zivot. Od kad nema milicije vladaju bahati kriminalci. Onda je milicija bila bahata , al si bar mirno mogao setat ulicom, prelazit pjesacki prelaz ne razmisljajuci o tome, da te nece mozda neciji nadrkani sincina poslat bogu na ispovjed.

VL
BF
bf2
19:44 03.12.2018.

Sada će žderati na račun države par godina,pa nova turneja kad izađe van

VL
MA
majmudin
14:10 03.12.2018.

Gdje mu prijeti deset god? U Rusiji...???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.