Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazale mu kočnice?

VIDEO Otkud se on stvorio: Tragično kamperom propao na trajekt s 10 metara visine

trajekt
Foto: Screenshot
1/2
28.06.2019.
u 17:30

Nakon što je trajekt Jos-Deschênes II već isplovljavao iz luke i udaljio se gotovo deset metara od pristaništa, a rampa se počela dizati, na njega je doslovno doletio kamper

Nevjerojatna nesreća s tragičnim posljedicama dogodila se u kanadskom gradu Tadoussacu.

Nakon što je trajekt Jos-Deschênes II već isplovljavao iz luke i udaljio se gotovo deset metara od pristaništa, a rampa se počela dizati, na njega je doslovno doletio kamper.

Kamper je pao na stražnji dio trajekta i doslovno se smrskao, a u njemu je poginuo 40-godišnji vozač Éric Belec iz Quebeca.

Stravična nesreća dogodila se u ponedjeljak, a u vozilo je bila i 40-godišnja žena koja je u kritičnom stanju.

Prema prvim informacijama, kamper je imao mehanički problem zbog čega vozač nije mogao zakočiti.

Iako je nesreća imala tragične posljedice, mnogi su sretni što tragedija nije još veća budući da je leteće vozilo moglo pasti i na putnike koji su bili na brodu, ali i 'pokupiti' pješake uz cestu kojom je 40-godišnjak prethodno jurio.

Jedan je očevidac ispričao kako je poginuli Belec učinio sve kako bi upozorio ljude u luci da mu se sklone s puta dok je njegov kamper jurio prema trajektu.

Ključne riječi

Komentara 8

NB
Nboy
11:44 29.06.2019.

mislim da je u pitanju pregrijavanje kočnica jer kako piše nizbrdica je kilometar a možda mu se i žurilo a kad je trebalo stvarno kočiti kočnice nisu reagirale ,naravno da ga je uhvatila panika ,trebao je pokušati kočiti motorom am a kad dovoljno uspori i ručnom.

DU
Deleted user
19:31 28.06.2019.

To je opasan prilaz trajektu, to je 1 km nizbrdice sa 100 metra nadmorske visine na vrhu. Cudi me da vozac nije uzeo specijalnu izlaznu traku za izlaz u slucaju da kocnice zataje. Taj izlaz je 200 metara prije trajekta i vodi u pjescanu jamu koja bi ga postepeno zaustavila bez vecih posljedica.

DU
Deleted user
18:25 28.06.2019.

To se zove "stići zadnji čas".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije