Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne znaju što učiniti'

Filipović uzvratio Klisoviću: Očito su frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice

Davor Filipović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
02.03.2021.
u 07:30

Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom, nadomentuo je HDZ-ov kandidat

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović komentirao je nedavnu izjavu SDP-ovog kandidata Joška Klisovića koji je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću poručio kako je bizarno kandidirati osobu koja "glasa za promašene proračune". 

Podsjećamo, Andrej Plenković govoreći o Klisoviću je ustvrdio kako je bizarno što SDP kandidira osobu koja nije osobno poznavala preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. 

Status objavljen jučer navečer prenosimo u cijelosti.

"Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima “pere” od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina. To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem. 

SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost. 

To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.  Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi. Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje", navodi se u statusu HDZ-ova kandidata. 

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO: Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Davor Filipović upisao se u Knjigu žalosti

Komentara 79

PA
Pahor
08:02 02.03.2021.

Ono kad pijavica optuzuje krpelja da je parazit

Avatar AlPoS
AlPoS
08:17 02.03.2021.

Anonimus, koji je poslušno do jučer podizao ručice u Skupštini

GL
Glavica
08:22 02.03.2021.

Ni jedan ni drugi nevaljadu dva patakuna rugali se lonac loncu a oba dva su crna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije