Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodarski kriminal
Povratak na članak

Fikret Abdić oslobođen optužbe da je nezakonito stekao vilu u Voloskom

Prema optužnici, Fikreta Abdića teretilo se da je 2001. fiktivno posudio Agrokomercu 600.000 kuna, a zatim da je, budući da novac nije vraćen, preuzeo nekretninu tvrtke, vilu u Voloskom vrijednu 1,9 milijuna kuna.

Komentari 3

DU
Deleted user
18:46 20.11.2015.

Za razliku od Zagorca, Kutle, Gucića, Ježića, Žužića, Sanadera, Kalmete i čitave svite, on je osuđen i robijao je, a ovi su drpali k'o ludi, ali na kraju, gle čuda, nevini kao tek rođeni odojčići

VL
HH
helgin@hogar
21:10 20.11.2015.

on je mala beba za nase najvece rvate i domoljube!!!

VL
MX
Mister X
17:44 20.11.2015.

Prijevremeno je pušten u ožujku 2012. nakon što je odslužio dvije trećine kazne tj. deset godina i devet mjeseci zatvora. Mora da je on mnogo više sumporne kiseline naljevao nego hrvatski general.. A i nije imao pravo da odsluži kodd svojih u BIH-u i sada ga još probali za hebati i za druge stvari ... Ustavri dobro je prošao još ili ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.