Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARAN KIP

Fenomen iz Brazila: Svećenik snimio Gospu od meda kako navodno plače

Youtube screenshot
16.10.2021.
u 14:40

Kip već je nekoliko desetljeća popularan kao Gospa od meda koja plače sol, ulje i med

Monsinjor Edmilson José Zanin prije nekoliko je tjedana u Brazilu uspio snimiti video na kojem je popularni kip Gospe od meda navodno 'proplakao'. 

Kip već je nekoliko desetljeća popularan kao Gospa od meda koja plače sol, ulje i med, zbog čega je dosad posjetila brojne brazilske crkve. 

Kako prenosi Međugorje.info, priča iza tog kipa jako je zanimljiva. Vlasnica kipa Lilian Aparecida jednog je dana 1993. godine molila krunicu kad joj se kip razbio. Kako bi ju utješila, prijateljica joj je poklonila originalni kip iz Fatime. Dvije godine nakon Lilian je primijetila da je kip mokar, a 'suze' nisu odlazile ni kada ga je obrisala.

Zbog tog otkrića kip je prenesen u gradsku crkvu, gdje je ubrzo nakon počeo plakati sol koja se pretvorila u med, zbog čega je danas ovaj kip popularan i kao Gospa od meda. 


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Parousia
Parousia
16:25 16.10.2021.

Izaija(42,8)”Ja Jahve mi je ime,svoje slave drugom ne dam,niti casti svoje kipovima”.

CJ
cjepljeni
15:12 16.10.2021.

Strava na ceG ljudi padaju!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije