Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaključak poslan Kongresu

FBI završio istragu o e-mailovima Hillary Clinton! Pobornici Trumpa na skupu vikali: Zatvorite ju!

Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.11.2016.
u 23:02

U pismu upućenom kongresu Comey je istaknuo kako je agencija dovršila provjeru novootkrivene elektroničke pošte, te da se time "nisu promijenili njihovi zaključci koje su o državnoj tajnici Clinton izrekli u srpnju".

Direktor FBI-ja James Comey poručio je američkom kongresu kako nedavna provjera novo otkrivene elektroničke pošte nije promijenila zaključak te agencije da ne postoji osnova za kazneno gonjenje Hillary Clinton zbog njezine upotrebe privatnog servera. 

U pismu upućenom kongresu Comey je istaknuo kako je agencija dovršila provjeru novootkrivene elektroničke pošte, te da se time "nisu promijenili njihovi zaključci koje su o državnoj tajnici Clinton izrekli u srpnju".

"Istraživačka skupina FBI-ja danonoćno je radila na procesuiranju i provjeri velike količine elektroničke pošte s uređaja zadobivenog iz nepovezane kaznene istrage", napisao je Comey u pismu. "Tijekom procesa smo provjerili sve poruke koje je Hillary Clinton primila ili poslala dok je bila državna tajnica", dodaje Comey. 

Pismo koje je poslao Kongresu prije tjedan dana, u kojem objavljuje da je FBI otkrio novu elektroničku poštu Hillary Clinton, vratila je neizvjesnost u utrku za Bijelu kuću koju vodi protiv Donalda Trumpa.  "Veoma sam zahvalan profesionalcima u FBI-ju koji su u kratkom vremenu obavili vrlo kvalitetan posao", zaključio je Comey. 

Jennifer Palmieri, direktorica komunikacija Hillary Clinton, rekla je kako joj je "drago da je ta stvar riješena". 

Donald Trump je tijekom svog skupa u Minneapolisu izrekao svoje klasične tvrdnje o Clinton, ne spominjući već objavljene vijesti o Comeyevom pismu. 

"Hillary Clinton će još dugo, dugo vremena biti pod istragom", rekao je Trump, nakon čega su njegovi pobornici počeli uzvikivati "Zatvorite ju!".

>>Dva dana pred američke izbore: Clinton i Trump u posljednjim metrima sprinta

>>Clinton i Trump nastavljaju žestoku kampanju na Floridi

Ključne riječi

Komentara 43

DA
Darko22
22:58 06.11.2016.

Znači, FBI je mjesecima pretraživao njezinih 33000 e-mailova, a sada su u roku tjedan dana uspjeli proći kroz 650 000 e-mailova. Ok, to je potpuno realno, da.

DU
Deleted user
23:44 06.11.2016.

Wall Street i svi mediji koje posjeduju guraju Clintonicu, previše je novaca uloženo da bi je spriječilo pravo ili pravda. Teko onako, ona je kumovala Obaminom promijeni režima u Siriji što je dovelo do migranske krize i jačanja ISIL-a. Držiteite fige da baba ne počne novi rat čim "dobije" izbore.

ST
stomugromova
21:51 06.11.2016.

Hahahaha,only in USA !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije