Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključili poznate osobe

Clinton i Trump nastavljaju žestoku kampanju na Floridi

Beyonce
Foto: Reuters
1/6
05.11.2016.
u 19:25

Trump u Floridi poručuje da je pojavljivanje s mega popularnim zabavljačima jedini način da Clinton privuče mase ljudi

Hillary Clinton i Donald Trump u subotu nastavljaju žestoku kampanju u ključnoj državi Floridi u kojoj milijarder mora pobijediti ukoliko želi spriječiti da njegova demokratska suparnica postane prva žena u Bijeloj kući.

Još je samo tri dana ostalo za najprljaviju i najpodjeljeniju predsjedničku kampanju u Americi, a tijesni rezultat u anketama naveo je 69-godišnju Clinton i 70-godišnjeg Trumpa na žestoku borbu do samog kraja.

Bivša državna tajnica, koja bi mogla ući u povijest kao prva predsjednica i time prva Amerikanka u svojstvu vrhovne zapovjednice američkih oružanih snaga, u petak se Clevelendu, Ohio,  pojavila na koncertu s reperom Jay-Z i njegovom suprugom i pjevačicom Beyonce, a u nastavku kampanje će se u Philadelphiji pojaviti sa slavnima iz industrije zabave, pjevačima Stevieom Wonderom, Bon Jovijem i Katy Perry.

Trump u Floridi poručuje da je pojavljivanje s mega popularnim zabavljačima jedini način da Clinton privuče mase ljudi. "Ja nisam trebao dovesti JLo ili Jay-Z (...) ovdje sam samo ja. Nitko drugi. Bez gitare, klavira, bez ičega", kazao je Trump.

Nakon što je FBI prošli tjedan objavio da obnavlja istragu o elektroničkoj pošti Hillary Clinton u vrijeme kada je bila državna tajnica, razlika u anketama se smanjila, ali Clinton i dalje drži prednost.

Anketa koju je u subotu proveo Real ClearPolitics pokazuje da Clinton uživa potporu od 45 posto, a Trump 42,7 posto. Anketa ABC-a i Washington Posta pokazala je da Clinton vodi s 47 posto te da Trump ima potporu 43 posto birača.

>> Snažne optužbe: Assange tvrdi da isti službenici financiraju zakladu Hillary Clinton i ISIL

Komentara 3

Avatar samo Istina
samo Istina
23:44 05.11.2016.

Killary ne drži nikakvu prednost. Te ankete uključuju 9-25% više demokrata nego republikanaca. Trump ima veliku prednost i jedino mu mogu ukrasti izbore (touchscreen voting machines(!)), a ovakve navučene ankete upravo i služe da se pripremi narod na njegov poraz, ali...podcjenjuju narod, bahati su i čeka i njih Big surprise

CH
Challenger
23:43 05.11.2016.

Spanđat će se s Putinom, zajedno će s Rusima sh..at ISIS, odhe.at masone i bit će nam svima dobro!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije