Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOSNI PROBLEM
Povratak na članak

FBI upozorio da se pripremaju oružani prosvjedi uoči inauguracije Joe Bidena

Nacionalna garda dobila je odobrenje da rasporedi do 15.000 pripadnika u Washingtonu D.C. u povodu Bidenove inauguracije, rekao je u ponedjeljak šef Ureda nacionalne garde.

Komentari 11

RE
reborn
08:38 12.01.2021.

Eh, nije lako policiji u SAD-u... Skoro svi građani nose oružje, policajci su česta meta pucnjave, a ako slučajno kojeg građana krive boje kože ubiješ u postupanju odmah dobiješ prosvjede stotina tisuća drugih koji ti se žele osvetiti... a mediji cijelo vrijeme navijaju i potpiruju takvu situaciju u skladu sa svojom agendom. Doista, koja je razlika između rulje koja je poharala Kongres i rulje koja je proglasila "Capitol Hill Autonomous Zone", osim medijskog sotoniziranja jednih i glorificiranja drugih?!?

VL
MX
Mister X
23:08 11.01.2021.

FBI upozorio da se pripremaju oružani prosvjedi uoči inauguracije Joe Bidena. Ja sm protiv nasilja ali me veseli kad i ovi na vrhu koje je narod izbrao da ima respekt od svoga naroda . Koji nije oduševljenjen da ga specijalcii ubijaju sa dugim cijevima i snajperima a počnu od njehovih žena kad spontano ne naoružani krenu po sugestiji svoga vladjućeg predsjednika da mirno prosvjeduju . Naravnop sim onog jednoga ili par ubačenih agenta Bidena koji prve cirkus i razb ijaju jedno staklo...

VL
PL
@ploto@
07:18 12.01.2021.

FBI je proganjao Trumpa radi nepostojeće ruske veze,dok Biden I njegov sin imaju debelo umazane ruke korupcijom u Kini.Di je bio FBI kad je ubijen predsjednik Jofn F. Kennedy ? Tada nisu imali dojave . FBI se još jednom stavlja protiv američkog naroda.

VL
Avatar Jevgeni Gromov
Jevgeni Gromov
01:35 12.01.2021.

Ko laže, taj i krade, a ko krade taj i ubija!! BAJDEN = STRIGOI !!.

VL
ZD
zdriva
11:48 12.01.2021.

al će početi ratovi po cijelom svijetu.uzjahali jahači apokalipse

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:47 12.01.2021.

Drzava se zove sjedinjene Americke drzave , a sjedinjene su na nacin da je sjever pokorio jug , jug je znaci okupiran od strane sjevera , svjedno svaka drzava ima svoje zakone i ako to zele , mogu se otcjepit , ako moze Hrvatska i Kosovo , moze i Teksas i Florida , to bi volio vidjet , da se njima malo izveze demokracije , recimo tipa Ukrajinska ili Bjeloruska , Lukasenko pobjefi sa 80 % , a SAD ne priznaju i poticu nasilne prosvjede

VL
MX
Mister X
23:25 11.01.2021.

MUškarčine i demokracija brisanja da je Tito znao kako je tol.jmnijepo dati slobodu pisanja i desetotrostuku slobodu brisanja pametno nema više zbrana - kazni jer gle što bi se dogodilo nebi bilo nikoga tko bi pisao jer svi vole svojuvoju istinu i korektnost a ne smo laži do kostiju ...

VL
MX
Mister X
23:28 11.01.2021.

Neka lopibna skuplja krade moje komentare koje uviojek pišem potpuno pijan samo da b udu jako vickasti i da se čude kako to pa to je sve istina ali zašto je sada kad se to nesmije uvrstio tu u komentarr koji nevole jaki prijatelji od kojih smo ovisini i sve moramo da brišemo jer oni to nemogu da podnesu . Toliko istine tko noramalan treba u životu???

VL
DI
Dingač
01:32 12.01.2021.

kad do sada nitko nije ubio ovog crkotinu pedofila, neće ni tada, ali bijeda treba pažnju.

VL
ST
Starotopoljanin
22:36 11.01.2021.

zatvorite tog huskaca i lazova ,kriminalca,poreznog prevaranta,nemoralnog bracnog partnera,koji niti nije zasluzio da bude americki predsjednik.njemu se toliko osladila bijela kuca i prljavi poslovi,da zbog r toga ne zeli napustiti i cestitati demokratskom izabraniku predsjednika cestitati.mozda ga i ova slovenka ucjenjuje,ali i vise njegova kci ivanka,sa kojom on ima cudesne odnose,vise od fater -tochter.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.