Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA INA -MOL
Povratak na članak

Fazekaš završio svoje svjedočenje video linkom

Polovica iznosa od mita sa Sanadera isplaćena je 2008. a USKOK tvrdi da je riječ o novcu koje je Hernadi, odnosno MOL platio Sanaderu, da bi mađarska tvrtka preuzela upravljačka prava nad Inom, iako na to nije imala pravo.

Komentari 5

MO
moškov
16:25 07.06.2019.

Za unistenje ine mogli ste zatvoriti i suditi barem stotinij ljudi ....sto zivih sto mrtvih za inu sanader nije uzeo ni lipe....

VL
VA
vadis
16:20 07.06.2019.

Kakva je to drzava koja ne moze presuditi kriminalcu Sanaderu. Sud traje preko deset godina?

VL
Avatar MK
MK
17:48 07.06.2019.

Pa ako Ježić nije znao što mu je činiti, kako je Hürlimann (Xenoplastov/Ježićev odvjetnik) mogao znati što mora u ugovoru pisati kojeg je po vlastitom svjedočenju Hürlimann sam pripremio a Ježić podpisao... Ovo mi se čini kao smišljena korupcija USKOK-a, DORH-A i prevoditelja da ispadne dojam kao da Ježić nije znao što mu je činiti za Družbu-Adria... Pa Hürlimann sam je objasnio, pola u naprijed za lobiranje, pola za uspjeh (kojeg nije bilo i zato Xenoplast nije dobio drugu polovicu)... Ovo očito zadnji DORH-ov pokušaj spašavanja lažljivog krunskog svjedoka Ježića i DORH-ove konstrukcije - kao fol nije ni znao što mu je činiti... Ježićev odvjetnik je napisao ugovor a Ježić podpisao ugovor u kojem piše što mu je bilo za činiti - Ježić je znači znao što mu je činiti a DORH i Novinar nebi trebali praviti budalu od javnosti i suda... Već smo to jednom imali da je Ježić rekao sudcu "da uplatit ću čim stignem" pa se onda pravio "da nije znao što mu je bilo činiti"... U ovom slučaju ima elemenata gdje bi netko u DORH-u i/ili USKOK-u na kraju još mogao kazneno odgovarati za sve očito lažne konstrukcije i svaki put malo drugačije priče a sa istim krunskim lažljivcem...

VL
IG
Ilija_Gregorić
18:01 07.06.2019.

Ne tamo naše pukovnike!! Domoljublje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.