Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže toplotni val

Evo u kojim će gradovima biti 39 stupnja Celzija

vrućina
Foto: Ilustracija: Grgo Jelavic/PIXSELL
13.07.2015.
u 19:28

U srijedu će temperatura rasti do 33 stupnja Celzija za područje Zagreba i Splita, dok će Rijeka i Osijek bilježiti do 30 stupnja Celzija, predviđa DHMZ

Nakon kratkog 'hlađenja' koje je započelo jučer, temperatura zraka rast će pa će do četvrtka ponovno doći do toplotnog vala, piše Vrijeme.net. Sutra će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano, a na Jadranu pretežno sunčano uz nešto više oblaka u priobalnom gorju te uglavnom suho s najvišim temperaturama u unutrašnjosti do 30, a na Jadranu do 32°C, objavio je portal Vrijeme.net.

U srijedu će temperatura rasti do 33 stupnja Celzija za područje Zagreba i Splita, dok će Rijeka i Osijek bilježiti do 30 stupnja Celzija, predviđa DHMZ.

Foto: Screenshot/DHMZ

Toplotni val očekuje se u četvrtak kad će temperature u Hrvatskoj biti između 34 i 36 stupnja Celzija, a trebao bi kulminirati do subote kada se za područje Zagreba očekuje južni vjetar i temperatura do čak 39 stupnja Celzija. Toplotni val na jugu će kasniti jedan dan pa se 39 stupnja Celzija očekuje u nedjelju u Splitu.

>> Spas uz sladoled, lepezu i litre vode - pogledajte kako su se hladili u gradu

Komentara 3

KS
krao_sam
20:21 13.07.2015.

stalno neki valovi. i crveni alarmi.

HE
hermet
23:29 13.07.2015.

Kakvi to novinari nama uvaljuju članke? Toplotni ili toplinski val?

MO
morska
07:58 14.07.2015.

"Novinari"! Hrvatski jezik im je valjda, strani jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije