Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao pomutnju

Otkriveno tko je misteriozni milijunaš koji anonimno dijeli novac!

jason buzi
Foto: LinkedIn
06.06.2014.
u 11:40

Otkriveno je tko je muškarac koji stoji iza računa na Twitteru @HiddenCash, putem kojeg su objavljivane upute na kojim se lokacijama diljem San Francisca, San Josea, Los Angelesa i New Yorka može pronaći novac

Nakon što je proteklih tjedana izazvao pravu pomutnju anonimnim dijeljenjem novca, otkriven je identitet misterioznog bogataša.

Iza računa na Twiteru @HiddenCash, putem kojeg su objavljivane upute na kojim se lokacijama diljem San Francisca, San Josea, Los Angelesa i New Yorka može pronaći novac, stoji milijunaš Jason Buzi, piše Bussiness Insider.

Nitko nije dosad znao tko je misteriozni muškarac koji je novinarima anonimno izjavio da radi socijalni eksperiment za veće dobro.

TV emisija "Inside Edition" usporedila je glas anonimnog muškarca s glasom milijunaša Buzija i smatra da je slučaj riješen. Uz sličnu boju glasa, Buzi je bio i vlasnik stranice CashTomato.com, putem koje je svaki tjedan dijelio novčane nagrade, a čak je darovao novac svakom novom članu stranice. Također je dio novca dijelio u skrivenim rajčicama koje je ostavljao po New Yorku.

>>Misteriozni milijunaš zakopao novac na plaži i izazvao pravi kaos

>>Misteriozni bogataš ostavlja novac skriven po gradu, evo zašto!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije