Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni blagdan
Povratak na članak

'Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po tvojoj riječi!'

Vjernici Veliku Gospu najprije prepoznaju u poniznoj službenici koja je prihvatila Božji izazov

Komentari 6

DO
dom7
09:02 15.08.2018.

Gospe , zagovornice hrvatskog naroda i svih ljudi dobre volje,moli za nas!

VL
DU
Deleted user
09:50 15.08.2018.

Divljaci i anarhisti nemaju Boga, zive bez nade i ne vjeruju ni sebi, ni drugima. Od takvih se moze ocekivati samo zlo, kao pljacka, droga i nasilje, pa se time i ponose. Vjernike bilo koje vjere, gledam kao ljude, aa tu komunisti ne pripadaju, sto su debelo dokazali.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:55 15.08.2018.

Zašto je Hrvatska najprosperitetnija država u EU, koja bojuje sa Bugarskom za titulu šampiona u gospodarskom višeboju (u negativnim disciplinama) odgovor je jednoznačan. Za najvjernijim katoličkim stadom dvonožnih papkara stoje i brane ga Hrvatski Bog, Hrvatska Kraljica Djevica Marija i razumljivo njihov sin Isus. Treba li se čuditi što je u Lijepoj našoj toliko marijanskih svetišta, sa pripadajućim procesijama, te bogomolja posvećenih hrvatskoj advokatici Djevici Mariji. Zato vjerodomoljubnim dvonožnim glodarima ne može niko ništa, te su ovi pobjednici u svim bojnama u kojima su učestvovali, te bili i ostali strah i trepet nevjernika i raskolnika (Bože sačuvaj me gladi, kuge i Hrvata). Dakle Hrvatima ne može niko ništa, jer su jači i od same sudbine. Jedini problem najvjernijem stadu dvonožnih papkara pravi majčica priroda koja vrši selekciju devijantnih vrsta, a na nju nema utjecaja čak ni Sveto Trojstvo sa Hrvatskom Kraljicom.

VL
NO
nogogaz
09:59 15.08.2018.

Danas slave i pedofili RKC. Nazalost jih i u lipoj nasoj RKC stiti i u (pre)velikoj mjeri zastiti od zakona. Neka budu praznici RKCa i dan uspomene na sve njezine žrtve, koje i danas trpe i njihov broj raste. Nalik zrtvama komunizma. Znam da to porazenim ustasima nije domoljubno ali tribamo i na takve praznike podrzat žrtve pedofila, sadista..i dugih koje se kriju u vjerskim i demokratskim institucijama širom svita

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.