Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremite kišobrane

Za uskrsni vikend očekuju nas više temperature, ali uz vjetar i oborine

kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
29.03.2018.
u 10:36

Tijekom vikenda očekuje se promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i s povremenom kišom.

Vikend pred nama trebalo bi obilježiti pravo proljetno vrijeme – nešto više temperature zraka uz kišu. Oborine će biti obilnije u prvom dijelu vikenda dok ih u ponedjeljak ne bi trebalo biti.

Sutra se očekuje djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku, a bit će i vjetrovito, javlja DHMZ. Uz više oblaka povremeno će biti kiše ili pokojeg pljuska, češće na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti. Vjetar na kopnu bit će umjeren do jak jugozapadni, u gorju s olujnim udarima, a na Jadranu će puhati jako i olujno jugo.

Najniža jutarnja temperatura kretat će se od 5 do 10 stupnjeva, na Jadranu između 10 i 14, a najviša dnevna temperatura bit će uglavnom između 15 i 20 stupnjeva

Foto: DHMZ

Tijekom vikenda očekuje se promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i s povremenom kišom, češćom u subotu, kada osobito u gorskim krajevima te mjestimice na Jadranu oborine mogu biti obilnije.

Foto: DHMZ

Vjetar povremeno umjeren, u gorju i jak jugozapadni, u nedjelju zapadni i sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati umjereno i jako, u subotu i olujno jugo, a u nedjelju će vjetar malo oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak pa sjeverozapadnjak. Temperatura zraka bit će u laganom porastu, a u nedjelju danju hladnije.

Foto: DHMZ

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije