Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se
Povratak na članak

Evo kako možete pomoći Slavoniji! Crveni križ prikupio 8,3 milijuna kuna!

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za prikupljanje pomoći stanovnicima s poplavljenih područja, a donacije se mogu uputiti uplatama na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 s pozivom na broj 08*, pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 i online donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Komentari 3

US
U sridu
08:58 20.05.2014.

Evo sanse da BBB-ovci pokasu od cega su,gdje je ta vasa viska energija sad kad treba!

VL
DH
danijela.hurcaklloyd
12:59 22.05.2014.

Nedavno I izasao clanak kako Austrija skuplja novce za BiH I Srbiju a Hrvatskoj nista. Na zalost nije samo da nece biti nista is Austrije nego is Velike Britanije isto. Za razliku od bosanske I srpske ambasade na stranicam Hrvatskeske ambasade nema nista. Srpsko I bosansko predstavnistvo u VB je otvorilo bankovne racune za ljue kiji zele uplatiti donaciji (to je vrlo jednostavan process ovdje) kao I paypal racun. Na srpskoj ambasadi su obavijest gdje zaprimaju donacije , sta im treba I kako ih zapakirati na srpskom, cirilici I latinice I na engleskom. Nasa ambasada je stavila samo link na nekoj znj stranici za Crveni kriz u Hrvatskoj. Prvo stranci to ne razumiju jer nema obavijesti na engleskom. Crveni Kriz u Hr nema to stranicu na engleskom , a za one upornije transakcije iz inozemstva se naplacuju 250Kn?! Mi smo ih pitali da otvore racun ili stave obavijest na svoju stranicu, odgovor je bio link Hrvatskoj Katalolickoj misiji na facebook-u. Mnogi nisu korisnici facebook, kao na promjer roditelja moga muza I njihovi prijatelji I ti ljudi uz svu dobru volju nemaju mogucnost donirati Hrvatskoj. Hrvatska ambasada I njezini djelatnici se zadnja dva dana ne javljaju niti odgovarju na upite niti strancima niti nasim ljudima gdje I kako donirati. (naravno ti upiti su samo od onih najupornijih koji su se uspjeli dokopati njihove facebook stranice!!) U meduvremenu ispred srpske ambasade se skupilo na tisuce kuitija I na njihova racun su sjele tisuce funti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.