Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori
Povratak na članak

Evo kako su analitičari ocijenili kandidate u sučeljavanju!

Anđelko Milardović smatra da je Josipović išao klizećim seksističkim stavom na Kolindu Grabar Kitarović, dok je Gjenero mišljenja da će ovako formatirana kampanja utjecati na rezignaciju birača

Komentari 233

Avatar kravata
kravata
08:15 23.12.2014.

Glavno da je na Josipovičevom domjenku bio bez titule najveći potrošač poreznika siromašnog hrvatskog naroda Mesić.

VL
BU
Bulaba
08:08 23.12.2014.

Na što sliči ovaj Josipović na ovoj drugoj slici, strašno. Tip se očito deblja na dnevnoj razini, pa mu odijela postaju preuska već nakon dva dana. I ove male smiješne ručice koje drži nigdje, kao da mu smetaju; toliko o neverbalnoj komunikaciji. Očito su mu rekli da više ne sklapa ručice u masonske simbole, pa ih je pustio da vise, a kako mu je odijelo tijesno, ispada smiješno. Podsjeća me na neku video igricu.

VL
Avatar abakus
abakus
08:07 23.12.2014.

Nakon jučerašnjeg sučeljavanja evidentno je da je afera Barbika došla iz Josipovićeva tabora i da je on cijelo vrijeme lagao pokušavajući nas uvjeriti da ju je lansirala Grabar Kitarović kako bi njega ocrnila. Sučeljavanje je bilo bolje nego na TRL-u, Bago je to odlično odradio, iako u jednom trenutku nije uspio prekinuti Josipovića koji je sam uzeo riječ i nije se dao zaustaviti u svojoj prepirci s Kujundžićem. Sinčić je pravo osvježenje, gušt ga je slušati dok pere ovu trojicu okorjelih političara, a Kujundžić se nije proslavio svojim prilično primitivnim napadima na njega i druge kandidate, u kojima je rijetko iznosio stvarne argumente. Grabar Kitarović ostavila je dostojanstven dojam, ali inače prilično blijeda i po retorici slična Josipoviću. U svakom slučaju, Hrvatska će odahnuti ako ona bude izabrana za predsjednicu, jer su nakon jučerašnjeg sučeljavanja pri kojem je u više navrata puknuo Josipovićev pomno skrojeni vanjski oklop uljudnosti koji navlači poput uniforme i pokazala se njegova prava narav pokondirenog nasljednika starih totalitarističkih struktura čak i oni birači koji su nasjeli na tu njegovu glumu mogli vidjeti koga uistinu imaju pred sobom. A imaju zaštitnika svih starih sutruktura koje su pograbile glavninu moći u današnjoj Hrvatskoj na račun moći i imutka utemeljenih u starom sistemu i glavni su kočničar razvoja naše zemlje. I nije bez razloga jedna Poljska u kojoj je davno napravljena lustracija danas toliko u svakom pogledu ispred Hrvatske.

VL
GO
google385
08:45 23.12.2014.

josipovic je izgledo jako uplaseno i zabrinuto

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
08:29 23.12.2014.

A da neko jednom ocjeni analitičare, tek toliko da imamo bolju sliku. Volio bi vidjeti ocjenu koju bi dobio Gjenero i Puhovski.

VL
MA
Marko1337
08:23 23.12.2014.

ZNA SE ČIJI SU TO ANALITIČARI ! Na površini na žalost ostali su samo partijski analitičari, što je još jedan dokaz o teroru partije nad demokracijom, a u tome najviše doprinose i glavnu ulogu mediji predvođeni JRT-om.

VL
OS
osica
09:10 23.12.2014.

"Lutku se omakla - lutka na koncu" - pa je ostao "lutak na koncu"

VL
JU
Juraszura
10:22 23.12.2014.

Yusuf je sinoc izjavio da je lustracija sumrak demokracije. Niko od protukandidata ni voditelj nisu reagirali. Procesuiranje komunistickih zlocina i iskljucivanje vinovnika istih iz politickog i javnog zivota on kao profesor prava naziva sumrak demokracije.Znaci po njemu je komunisticka diktatura gdje su se ubijali i zatvarali neistomisljenici bila demokratsko drustvo. Izjava nije ni cudna znajuci njegovo podrjetlo i okruzenje no zasluzuje ostru osudu zbog velicanja totalitarnog suatava kojeg je osudila i EU.

VL
AN
aniva
09:14 23.12.2014.

Maske su napokon pale. Josipović je pokazao svoje pravo lice. Dečkić je pojazao da mu fali iskustva i da je on pravi aktivista....ali daleko je to od predsjednika. Predsjednik je pokazao da se u...o i udarao je ispod pojasa.........

VL
PE
peroZG
08:43 23.12.2014.

gos. kolinda sve veca i veca prednost, medu 4 muškarca u studiju odlicno se drzala, odgovarala pametno, dostojanstveno. vidi se zena sa stavom i gardom. definitivno naj bolji kandidat za predsjednika rh. što se tice ostali sve ostaje isto kak i prije, kujundzić ja i samo ja, demagogije ko u prici, kak je samo napal sincica radi studiranja cudi me da mu ovaj nije vratil za sumnjive radnje oko gradevinarstva, odnosno pogodovanju dok je bil upravitelj nove bolnice. sincic pre mlad i pre naivan, mladicu ne rjesava se sve carobnim stapicem. yusipovic taj se sve vise razotkriva pazite one veli, laze!!! da nije bio na domjencima zupanice, ja koliko se sjecam da su u nekim medijima bile objavljene slike sa domjenka. kak je smo kolindi rekao da je lutka, sramota. tocno se vidi kak je pocel panicariti i kak postaje svjesta da mu se blizi definitivni kraj njegovog totalnog neuspjesnog predsjednikovanja!!!

VL
Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
08:55 23.12.2014.

EUJanez...hihihihihihih...dragi Janez ..ne brini ti za Josipovića ..pobrini se za Tedeschija i Gazdu Todorića!!!hihihihihihihihih

VL
DR
Drzinedaj
09:16 23.12.2014.

Dolazi nam bolja Hrvatska, dolazi Kolinda

VL
SE
sestrićna
11:42 23.12.2014.

mogao bi prožvakati sve kandidate osim ive..ivo je baš državnik udbaškog kova..

VL
Avatar CleanConscience
CleanConscience
09:39 23.12.2014.

Očito je: "CRVENI PREDSJEDNIK" je u panici.

VL
NI
ninja72
07:47 23.12.2014.

Dvoje kandidata idu dalje, a druga dvojica neka pokusaju negdje drugdje soliti pamet, a ne nama.

VL
CR
crocro
10:23 23.12.2014.

Jelena Rozga može zapjevati: "Žena, majka, kraljica". Kraj priče.

VL
VE
vetlanda22
10:54 23.12.2014.

Kod Josipovića ne razumijem dali je ovo nastavak uspješnog petogodišnjeg modela ili ?

VL
JS
JUREK SKAJNICKIN
09:49 23.12.2014.

Mene zanima, koji od kandidata zastupa lustraciju?

VL
JU
juma
10:50 23.12.2014.

Gospodja Kitarević jedina se nije se upuštala u svadje i prepucavanja, nego je pokazala odmjerenost, umjerenost i smirenost, dakle sve one osobine koje treba imati onaj koji obnaša funkciju predsjednika RH.

VL
PA
pavo
10:47 23.12.2014.

Pri ovako lošoj ponudi, olakšavajuća okolnost u izboru je Josipović, koji sa svojim biednim nastupom, projugoslavenskim, petokrakaškim stavovima i dosadašnjim veleizdajničkim potezima, predstavlja osobu koju se jednostavno ne smije izabrati ni u ludilu. Na žalost najbolji ukupni dojam ostavlja mladi Sinčić, premda bi on, kad bi imao nekog prosječnog suparnika, samo izgledao smješno. Ali za protivnike, uz odpisanog Josipovića, ima loše demagoge Grabar Kitarović i Kujundžića. Na žalost, na izbore se svakako mora izići, jer svaka promjena je bolja od dosadašnjeg stanja.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.