Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Nećete vjerovati za što je ovaj par nakon vjenčanja potrošio novac od darova

vjenčanje
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
29.05.2017.
u 13:03

Par već ima dvoje zajedničke djece i žive zajedno, ali u trenutku kada su se odlučili živjeti zajedno došli su na ideju kako iskoristiti vjenčane darove za humanitarnu svrhu.

Većina parova koji planiraju vjenčanje, posljednje vrijeme najradije za vjenčani poklon žele novac.

Mnogima je to vjetar u leđa za početak bračng života ili financiranje samog vjenčanja i proslave. No, Billy Steere (46) i Honey Lindo (40)  došli su na odličnu ideju kako iskoristiti svoje vjenčanje na nesebičan način. 

Par već ima dvoje zajedničke djece i žive zajedno, ali u trenutku kada su se odlučili živjeti zajedno došli su na ideju kako iskoristiti vjenčane darove za humanitarnu svrhu. Svoje uzvanike su zamolili da daju donaciju kako bi prikupili novac za žitelje jednog malog siromašnog sela u Ugandi. Nemaju pristup pitkoj vodi pa su im odlučili u tome pomoći. Prikupili su i više nego im je bilo potrebno da ostvare taj hvalevrijedan cilj i danas više od 200 ljudi ima svakodnevni pristup pitkoj vodi i time mnogo ugodniji i bolji život.

 

Komentara 2

Avatar varešak
varešak
18:41 29.05.2017.

Svaka čast to je hvale vrijedna gesta.

DU
Deleted user
15:49 29.05.2017.

Pomislio sam da su vratili dio Agrokorovog duga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije