Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstremne hladnoće

Evo kako izgleda ledeno hladan Chicago

hladnoće
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
08.01.2014.
u 09:05

Najniža temperatura u SAD-u u utorak je zabilježena u Embrrassu u saveznoj državi Minnesoti u kojem je izmjereno -37 stupnjeva Celzijusa

Temperaturni rekordi oboreni su diljem SAD-a koje su zahvatile ekstremne hladnoće.

Polarni vrtlog utjecao je na živote gotovo 190 milijuna ljudi, a u Kentuckyju se zbog hladnoće predao jedan zatvorenik odbjegli zatvorenik, javlja BBC.

Temperaturni rekordi oboreni su u Alabami, Georgiji, Tennesseeju. Arkansasu, Michiganu, Marylandu, Ohiju, Pennsylvaniji i New Yorku, a najniža temperatura u zemlji u utorak je zabilježena u Embrrassu u saveznoj državi Minnesoti u kojem je izmjereno -37 stupnjeva Celzijusa.

Kako javlja Reuters, najmanje devet osoba u SAD-u umrlo je zbog polarnog zraka koji je tijekom posljednjih nekoliko dana zahvatio Sjevernu Ameriku.

Na Twitteru je osvanula fotografija ledom okovanog Chicaga snimljena iz zraka koju možete pogledati niže.

>> Što se događa s vremenom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije