Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKOM
Povratak na članak

Evo kada u Hrvatskoj počinje primjena nove regulacije za roaming u EU

S obzirom na svakogodišnje povećanje broja stranih turista u Hrvatskoj, koje se najavljuje i ove godine, HAKOM očekuje i proporcionalno povećanje korištenja usluga roaminga u RH. Domaći operatori moraju se prilagoditi novim okolnostima.

Komentari 8

CR
crnjas
08:16 09.05.2017.

Pa to samo im u hrvatistanu da ako kupis recimo bon od 100 kn moras dat 10 za uslugu ili kako se vec zove uglavnom 10% vise. Sada ce opet poskupjet cijene da nebi bili nedaj boze u gubitku jer nemaju dosta. Kod nas vlada bezvladje, bespravnost itd. itd. mogao bi do sutra nabrajat.

VL
TP
tomo.peric.10
09:10 09.05.2017.

A koje su to domaće cijene po kojima će se obračunavati minute, promet sms? U mnogim tarifama platiš neku sumu i imaš određeni paket navedenog. Sada operateri mogu odrediti visoke cijene izvan paketa.

VL
DU
Deleted user
09:12 09.05.2017.

Na naše je prostore potrebno dovesti još najmanje 5 novih operatera pa nek se tuku do iznemoglosti i sruše cijene. Osim toga je potrebno smanjiti stupidnu naknadu za radio frekvenciju, taj je namet čista pljačka države. I umjesto da nalažee operaterima dostizanje prosječnih brzina fiksnog i mobilnog interneta u EU, država cijedi građane.

VL
DO
domljani
14:18 09.05.2017.

nećete više pljačkati turiste

VL
AD
adrad
10:52 09.05.2017.

U fiksnim uslugama HT, kao monopolist, nudi nam brzine ispod svake razine. Pogotovo nama koji živimo u manjim mjestima. Osobno plaćam pristup internrtu 4Mb/s isto kao i onaj tko ima pristup brzine 20 Mb/s. Većsam nekoliko puta pisao HT-u u svezi sa time, ali nikada nisam dobio suvisli odgovor. Jednom riječju LOPOVI. I to samo zato jer imaju monopol koji im je omogućila privatizacija na hrvatski način.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.