Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska pamet Hrvatskoj

Evo jednostavnog načina zarade do 105 000 kuna!

Hrvatska pamet Hrvatskoj
Fotolia
06.02.2015.
u 16:22

Poslovni dnevnik omogućio je svim studentima priliku za edukaciju i zaradu.

Hrvatska pamet Hrvatskoj projekt je Poslovnog dnevnika osmišljen kao natjecanje studentskih razvojnih projekata.

Na ovaj projekt Poslovni dnevnik se odlučio zbog činjenice da je odljev mozgova postao jedan od najozbiljnijih problema s kojima se Hrvatska danas suočava. Cilj natjecanja jest prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na pet osnovnih tematskih smjerova:

  1. Izvorno Hrvatsko
  2. Destinacija Hrvatska
  3. Održiva Hrvatska
  4. Poduzetna Hrvatska
  5. Inovativna Hrvatska

Od studenata se očekuje pisanje projekta na jednu od pet ponuđenih tema. Najbolji projekti mogu osvojiti i do 105 000 kuna!

 

Također za sve njih ovo je prilika za stjecanje novih znanja i umijeća iz projektnog menadžmenta koje će im Poslovni dnevnik, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta omogućiti.

Na web stranici www.poslovni.hr/hph studenti mogu pronaći edukativne materijale koji će im pomoći prilikom pisanja rada.

Na raspolaganju im stoje i stručnjaci kojima slobodno mogu postavljati pitanja kako bi napisali i prezentirali pobjednički rad.

U projektu mogu sudjelovati studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18 do 27 godina. Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše 3 studenta.

Informirajte se i prijavite na web stranici projekta www.poslovni.hr/hph

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije