Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 zaraženih
Povratak na članak

Evakuirana 42 štićenika: U dobrom su stanju, imaju lakše i srednje teške simptome

Za evakuaciju je ostalo još desetak štićenika i oni će biti prebačeni u bolnicu kako bi se dom mogao dezinficirati

Komentari 9

DU
Deleted user
09:17 08.04.2020.

Gdje je ministrica koja na zgarištu doma za starije izjavljuje da nije odgovorna. Došla kao turist. Kako će sada braniti direktora koji deset dana zna za bolest i ne reagira.

VL
MA
macor
08:22 08.04.2020.

Ravnatelj ovoga doma je onaj nesposobni politicar kojega je gen. Gotovina bu***** nazvao.Jadni starci i starice. Nece za njih dobro biti.

VL
Avatar kokobil
kokobil
10:03 08.04.2020.

Sada smo bez brige.Ministrica Bedeković otputovala za Split.Svi problemi će biti promptno riješeni.Kaže:poslaii smo staračkim domovima zaštitne oprema KOLIKO SMO MOGLI.NE KOLIKO SMO TREBALI makar se radi o najugroženijoj skupini.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:05 08.04.2020.

Poznatog i osuđenog čelnika HDZ-a iz Omiša, uz podršku HDZ-ovog župana Sanadera postavila je Skupština splitsko-dalmatinske županije pod utjecajem Blaženka Bobana za ravnatelja doma za starije osobe. Barem deset dana štićenici doma imaju povišenu temperaturu i tek se prije dva dana provelo testiranje. Baš svi na tom prvom testiranju, njih 10 štićenika, je pod zarazom koronavirusa. Fenomenalno je kako je Blaženko Boban odgovorio republičkom stožeru civilne zaštite kada je upozoren da se u Splitu dešavaju pojave suprotne nalozima stožera. Tada se nije šire znalo da je HDZ nekvalificiranog Škaričića, svoj bivši, sudski osuđeni i evidentno nesposoban kadar, uhljebio baš za ravnatelja. Sada je to jasno da su i župan Sanader i župan Boban presudno utjecali da se Škaričić postavi. Sanader je i napredovao u HDZ-u jer je Plenković izgleda prepoznao njegove sposobnosti i zasluge. A taman je HDZ u anketama zahvaljujući baš stručnjacima koje je angažirao u zdravstvu uspio vratiti dio povjerenja. Ali trojka Sanader Boban i Škaričić sve je to vratila nazad.

VL
DH
Dinko Horvat
09:01 08.04.2020.

Standardno komentiraju likovi kao BLUESMAN pišu protiv države, medicinske struke iznose iskrivljene podatke bit im je očito da naprave paniku i opstruiraju rad doktora medicinskog osoblja infektologa epidemiologa policajaca trgovaca i svih ostalih koji se trude da što brže prođemo kroz ovu ugrozu. Ovakve likove treba javno prozvat jer koje su njihove namjere da se sv razbolimo ili šta...Svi imamo pravo na drugo mišljenje al nemamo pravo ugrozit druge.

VL
Avatar PatriciaLP90
PatriciaLP90
16:04 08.04.2020.

Karen, 26. mychat.fun/xlove

VL
Avatar wakan tanka
wakan tanka
10:48 08.04.2020.

u cijeloj Europi ima najvise preminulih upravo u domovima umirovljenika zato jer se tamo bolest najbrze siri.......u jednom domu pokraj Bergama od 150 sticenika u tjedan dana su umrli njih 63.........ipak za sada smo jedna od najuspjesnijih drzava u borbi protiv Covid-19...................Hrvatska 4 umrla na milijun stanovnika, Italija 300 umrlih na milijun stanovnika

VL
KO
Korda
09:27 08.04.2020.

A zupan Boban, koji neki dan izjavljuje da Split nije drugaciji po disciplini od ostatka HR, kaze da se nada kako ce sve proci bez posljedica. Eto, to ti je to. Dodje ti Ercegovac u ST, izgura one domace, ii postane - zupan. Isti kua ko onaj iz Pogane Vlake u ZG. I isti obrazac ponasanja. Da je Kujundzic ostao ministar, ovaj, ili neki njegov rodjiak, a mozda i onaj direktor mostarske bolnice, danas bi nas izvjestavali o stanju epidemije umjesto Markoticke i Capaka.

VL
BL
bluesman
08:06 08.04.2020.

Ova drzava misli politickim mjerama protiv virusa. Ukljucena je policija , uskoro ce i vojska. Neki misle da je ovo neka vrst nogometne utakmice. Boze moj, plasim se reci ali sve izmice kontroli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.