Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa nisu pronašli

Evakuirana zgrada u Imotskom zbog dojave o bombi: Dojava je bila lažna

Dojava o bombi u Imotskom
Foto: Mijo Zidar
1/6
06.07.2020.
u 18:01

Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli su na mjesto događaja, a iz zgrade su evakuirani građani

Policija je danas oko 14:25 sati zaprimila anonimnu dojavu da je u zgradi u Imotskom na adresi Šetalište Stjepana Radića postavljena bomba.

Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli su na mjesto događaja, a iz zgrade su evakuirani građani. U cijelosti je za promet bila zatvorena ulica Šetalište Stjepana Radića, javili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

- Evakuirana je zgrada u kojoj je Zagrebačka banka, blokiran je cijeli centar grada. Sve je puno policije. Tu je i hitna pomoć - doznajemo od očevidaca. 

No, PU splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je dojava bila lažna.

– Nakon obavljenog pregleda prostorija zgrade, ništa nije pronađeno, dojava je bila lažna te će se provesti kriminalističko istraživanje – priopćili su.

Ključne riječi

Komentara 5

CR
croban1111
16:25 06.07.2020.

da nije neko ogorčeni antifašista?

BE
Beskucnik
11:24 07.07.2020.

Il si Imoćan il si nemoćan

PE
Perspektivan
17:49 06.07.2020.

Da nije gay par!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije