Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam mjeseci nakon nesreće

Zbog nepružanja pomoći glumcu Bogdanoviću, optužena i vozačeva djevojka

Osijek: Počelo suđenje Branislavu Smiljaniću za smrt glumca Aleksandra Bodganovića
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
06.07.2020.
u 15:04

Vozač Smiljanić osuđen je već na 7,5 godina zatvora zbog Bogdanovićeve smrti te nepružanja pomoći. Na optuženičku će klupu na kraju ipak i njegova djevojka, protiv koje je kaznenu prijavu podnijela žrtvina supruga Sena Krupić

Podignuta je optužnica protiv Magdalene Skroze, zbog nepružanja pomoći glumcu Aleksandru Bogdanoviću, na kojega je 21. prosinca na "zebri" u Osijeku vozilom naletio njezin dečko Branislav Smiljanić (23).

Mladić je vozio automobil njezina oca, a ona je sjedila na suvozačevom mjestu. Nakon udara u pješaka, pobjegli su s mjesta nesreće. Bogdanović je preminuo na sam Božić.

Vozač Smiljanić osuđen je već na 7,5 godina zatvora zbog Bogdanovićeve smrti te nepružanja pomoći. Na optuženičku će klupu na kraju ipak i njegova djevojka, protiv koje je kaznenu prijavu podnijela žrtvina supruga Sena Krupić. 

Komentara 5

Avatar TheJack
TheJack
15:19 06.07.2020.

Bolhe da je tuzila cacu koji je nedozreloj budalu dao automobil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije