Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA
Povratak na članak

Eutanazija – naručena smrt za kraj agonije ili igra za ‘gospodare života’

Nizozemska je prva zemlja koja je dopustila eutanaziju, nakon nje to su učinile i Švicarska, Luksemburg, Belgija, Kanada te američke države Washington, Oregon i Montana

Komentari 9

NI
nik83
18:56 27.06.2019.

Igra za gospodare života i ništa drugo. Zato zapadna civilizacija i propada!

VL
DU
Deleted user
23:36 27.06.2019.

17-godišnjakinja žrtva silovanja NIJE eutanazirana u Nizozemskoj! Noa Pothoven tražila je eutanaziju i odbijena je. Nisu je nasilu hranili i poštovali su tako njenu želju da umre od gladi—ali to nije eutanazija.

VL
BA
bakulušić
20:34 27.06.2019.

Zlo nikad ne dolazi samo! U paketu sa pobačajem, seksualnim slobodama, "pravom na izbor" i drugom "slobodama" i "pravima" koje uopće nisu slobode i prava, stiže i pravo na eutanaziju. Raskalašenost i razvrat dokone gospode koja negiraju Božje i prorodne zakone, želeći ljudsko društvo odvući u kaos. A znamo čiji je kaos i tko iza svega stoji. Oduprimo se održavanjem reda. I molitvom!

VL
Avatar Semantički Efemerni Diskurs
Semantički Efemerni Diskurs
07:59 28.06.2019.

Kako Megapolis reče,djevojka nje eutanazirana, njoj je dozvoljeno da umre. Svako ima dužnost i pravo umrijeti i to ne onako kako drugi žele. Zanimljivo da oni, koji se žestoko protive pravu na vlastitu smrt, ne samo da nemaju ništa protiv, već glorificiraju smrt za Boga i domovinu i vrlo rado bi od svakog napravili topovsko meso, kako bi im isti posthumno bili izgovor da mrze one koji razmišljju svojom glavom i sebi su važniji od tuđih konstrukcija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.