Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI BALON PUKNUTI?
Povratak na članak

Europsko tržište polako se hladi, u jednoj državi počele padati cijene nekretnina, evo kakva je situacija u Hrvatskoj

Šef hrvatskog udruženja nekretnina Dubravko Ranilović kaže da se kod nas razlika između tražene i prodane cijene kreće oko 12 posto

Komentari 6

MB
MB1982
07:01 28.11.2022.

EU nam govori kako imamo previše nekretnina u svojem vlasništvu te da to nije dobro. Bolje je biti u najmu. Istovremeno njemački građani dižu nekoliko desetaka milijardi eura kredita mjesečno za kupovinu stanova🤔Zanimljivo😎

VL
VI
vidum
05:52 28.11.2022.

Zadar je vjerojatno jedan od rijetkih većih gradova, ako ne i jedini, koji ima više stambenih jedinica nego stanovnika. Unatoč tome cijene nekretnina rastu. Sve što se izgradi pokupuju stranci. I u ovo vrijeme kad nije ni ljetna sezona nii Božić, parkirališta pred svim trgovinama stvarima za uređenje doma, prepuna su vozila stranih registracija.

VL
DO
DomagojMarić
22:59 27.11.2022.

Valjda naši migranti neće bit prisiljeni da se vrate doma!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.