Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj iz 1998.
Povratak na članak

Europski sud poništio osudu Neđe Ajdarića zbog trostrukog ubojstva

Banjolučanin je osuđen samo na temelju iskaza psihički nestabilnog policajca S. Š., koji je načuo razgovor Ajdarića i sudionika Marka Grgića.

Komentari 4

TO
Toni50
12:36 15.12.2011.

Banjolučanin je osuđen samo na temelju iskaza psihički nestabilnog policajca S. Š., koji je načuo razgovor Ajdarića i sudionika Marka Grgića. Po tome receptu možemo mnoge osloboditi psihički nestabilna policija !

VL
IB
istina_boli
12:37 15.12.2011.

Za Sisak nista novo. To je poznato ustasko uporiste, dovoljno je da si Srbin pa da si kriv za sve sto postoji na svijetu, ali nikad nitko nije nikome napravio zlo a da ga nije napravio i sebi, zato Sisak svakim danom u svakom pogledu tone sve dublje i dublje u tamu zla onih koji ga stvorise.

VL
Avatar sultan46
sultan46
23:14 15.12.2011.

Boze te sacuvaj sta se kod nas radi,,,Zato ja nisam bio u HR vec 6 godina i nenamjeravam dok nedodje neko normalno vrijeme,, Eto uzeli u ruke pametni ljudi u strasbourgu i vidjeli da nisu cista posla a kod nas i vrhovni sud to nije primjetio,,,,svasta...rekla kazala....

VL
Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
17:00 17.05.2018.

Novac je uvijek donesao veliko prokletstvo... Ali, zastrašujuće je: lobiranje Zorana i Vesne Pusić, za ovo što ubojice slobodno se šeću Hrvatskom! Ovako je napisao dnevni internetski portal: CD DNEVNO.HR., "Naš sugovornik javio se je (01.05.2014.), prilično uzrujan i iznerviran, te je tvrdio - da iza oslobađajuće presude dvojici ubojica stoje brat i sestra Pusić. I pita se; gdje je moral Zorana i Vesne Pusić?! I čemu na kraju europske pljuske hrvatskom pravosuđu?!" "Naime, u razgovoru za (naš) portal Branko Stojković otkriva pozadinu oslobađajuće presude, ali i vraćanje predmeta na novo suđenje,.., premda je tu odluku donio međunarodni sud za ljudska prava u Strasbourgu, a o kojoj nitko u Hrvatskoj još uvijek pravno nije progovorio." Jučer, 16. svibnja 2018., započelo je suđenje na županijskom sudu u Velikoj Gorici, te održano je pripremno ročište u obnovljenom postupku u kojem su optuženi Marko Grgić (55) iz Bjelovara i Neđo Ajdarić (65), državljanin Bosne i Hercegovine koji živi u Banja Luci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.