Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu viđeni više od stoljeća
Povratak na članak

Bili su pred izumiranjem, no nadzorna kamera uhvatila ih je na sjeveru Francuske

Stručnjaci francuskog ureda za biološku raznolikost, koji prate populaciju vrste, potvrdili su kako je najvjerojatnije riječ o sivom vuku.

Komentari 4

BE
Beskucnik
00:58 20.04.2020.

Moze mi netko objasnit ,kakva korist moze biti od vuka u gusto naseljenom i slabo sumovitom kraju ,ili ce napadat stoku i ljubimce a mozda gladni oportunist uhvati i necije dijete , jer to je najlaksi plijen ,nije rijedak napadd vuka u Indiji ili kanadi Rusiji gdje rade kolektivne odstrijele i placaju po ubijenom vuku , koja je korist ????

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
23:33 19.04.2020.

Vučić pobjegao od katantene?

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
22:48 19.04.2020.

Vuk traži partnericu a ne partnera. Vučica traži partnera. Ne postoji vuk pederot

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.