Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENI DEEPFAKEOVI
Povratak na članak

Europski gradonačelnici mislili da razgovaraju s Kličkom, radilo se o prevari: 'Nije bilo nikakvih znakova'

Nažalost, realnost je da se rat vodi svim vrstama sredstava, uključujući i internet, da bi se digitalnim sredstvima potkopalo povjerenje i diskreditirali partneri i saveznici Ukrajine - kazala je Griffey

Komentari 1

RE
realisticki
05:04 26.06.2022.

Gradonačelni se osjećaju prevareno i razočarani su da promašili razgovor sa "pravim" Klićkom. Ja osobno smatram sa nisu bolje niti zavrijedili, jer političari na nivou gradonačelnika nemeju što raditi u mrđunarodnoj politici, nego se brinuti o svom gradi u njegovim građanima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.