Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrambeni fond
Povratak na članak

Države EU zajedno će razvijati i nabavljati vojnu opremu

Prijedlog EK šalje i snažnu političku poruku da članice EU koračaju u smjeru dublje povezanosti dok Britanija korača prema izlasku iz Unije

Komentari 6

DU
Deleted user
13:35 10.06.2017.

I vrijeme je da se opamete a ne da im USra gura smece......."Air Force base halts flights of F-35s after pilots report 'hypoxia-like symptoms'"

VL
DD
DD
13:05 10.06.2017.

Da hoće zajedno kao kadsu izbeglice krenule u evropu pasu zice i zidove gradili izmedu sebe 😉

VL
AA
aabbcc
14:25 11.06.2017.

Sve je ovo djabe i bezveze ako nas Rusi ne htjednu napasti, jer sa kim da ratujemo al ne kuzim kako privoliti Ruse da nas napadnu kad nisu htjeli ni ono pola Berlina da imaju..

VL
DU
Deleted user
13:49 10.06.2017.

Čitaj, uvajivati će nam njemački otpad za skupe novce i očekivati da se istočan Europa igra rata s Rusima. Bez Amera nema NATO-a, bez NATO-a nema europske sigurnosti. EU "vojska" je modelirana po nizozemskim pede*** koji su onako slavno predali Srebrenicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.