Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA
Povratak na članak

Europska središnja banka pokrenula program vrijedan 750 milijardi eura

Program će trajati dokle god kriza zbog koronavirusa bude prisutna, a nikako kraće od kraja 2020. godine, objašnjeno je iz ECB-a.

Komentari 2

SI
sisavac
11:45 19.03.2020.

a otkud ecb-u novac za otkup obveznica? eu sama od sebe, tj. svojih članica, kupuje obveznice... pa otkud novac za to?! dal su države dale toj banci novac kojim ona otkupljuje njihove obveznice? a te obveznice imaju i neki rok dospijeća... mutimo vodu, vidim... sve je više fiat novca u igri, i taj balon jednom bude pukao ko... eto vam japana, 30 godina nemaju nikakav rast, a sami su sebi dužni... novac bez pokrića, sa jakim zaleđem države, ima rok trajanja, kako god netko uvjeravao da nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.