Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE AKCIJE
Povratak na članak

Europska policija kriminalcima upala u neprobojne mobitele

Ugašen glavni komunikacijski alat kriminalaca, mreža EncroChat. CNN navodi da se mreža većinom koristila za aktivnosti poput pranja novca, organizacije ubojstava, distribucije nedopuštenih sredstava i robe

Komentari 3

DU
Deleted user
12:51 04.07.2020.

gemist, sve je logično, ovog su "probijali" godinama, a može svaki sustav biti probijen za par dana.Danas su najuspješnije igre , igre kad igraš s njima u timu ili kao veliki proizvođaći protuzrakolovnih sustava, probaj s njim oboriti njihov avion, malo sutra.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:56 04.07.2020.

Sad su probijeni ko` starlete

VL
GE
gemist
10:07 04.07.2020.

Zapravo je za sigurnosne službe taj "neprobojni" program idealan.Izreklamiraš ga kao "neprobojan" i prodaš na tisuće mobitela kriminalcima koji se onda opuste jer vjeruju zaštiti i ne dogovaraju svoje poslove negdje u kafiću.Onda ga "slučajno" probiješ i samo vrebaš.Ovo kaj čitam,to su lijepe zapljene svega i svačega ne bi toliko toga bilo da nije bilo tog programa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.