Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodno društvo
Povratak na članak

Europska komisija poziva na prestanak zastrašivanja, pritisaka i nasilja protiv novinara u svijetu

"Pozivamo sve države, medijske tvrtke, medijske profesionalce i sve zainteresirane strane da udruže napore kako bi se okončali zločini nad novinarima", stoji u izjavi

Komentari 6

SD
sdpesticid
14:47 01.11.2016.

da su pozvali na podršku za ''slobodne'' i ''neovisne'' tada bi ju i dobili. ovako, baš me briga, što siju to će i požnjeti ( ne smijem otvorenije, pod paskom sam s 1.op. a i to govori o ''slobodama medija'' ).

VL
DU
Deleted user
15:31 01.11.2016.

Dobro je da novinari budu nagrađeni za svoj rad. Ne vidim razlog što se Europa buni.

VL
ST
stomugromova
15:34 01.11.2016.

Sloboda medija po Sorošu i Otvorenom društvu za okupacija slobodnih naroda i država !!

VL
MA
marsovac
13:34 01.11.2016.

pozvan je ...pasa erdogan....u sisak ,...dzamia se gradi. On i putin su pravi ljubitelji slobode glasa i misljenja,....ha, ha, ha,.....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:07 01.11.2016.

Sad ce desnicari udariti po EK kao neprijatelju Hrvatske i masonima, a onda ce se pozivati na osudu komunizma i zvijezde petokrake od te iste EK.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.