Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRANTSKA KRIZA
Povratak na članak

Europska komisija nudi 2000 eura migrantima za odlazak iz Grčke

“Koaliciju voljnih zemalja” koje će zbrinuti djecu bez pratnje roditelja iz kampova u Grčkoj čine: Francuska, Njemačka, Hrvatska, Italija, Irska, Luksemburg i Portugal

Komentari 5

BR
briselko
09:50 13.03.2020.

Migranti djeca bez roditelja ne postoje kao mjerodavna grupa. U 90% slučajeva se radi o lažljivcima bez dokumenata koji tvrde da su maloljetni, što je forenzički dokazano u Švedskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj...Ili možda netko vjeruje da postoje djeca koja sama prelaze pješice tisuće kilometara preko planina i mora, imaju hrpu novaca koje im nitko putem ne uzme, uspijevaju naći i platiti švercere, imaju pametne telefone s navigacijom, bez problema se kreću u grupama s teroristima i kriminalcima bez da ih itko dira i uspijevaju preživjeti na ruti koju kontolira brutalna švercerska mafija.

VL
IV
IVRI
11:11 13.03.2020.

Soros i njegov Open Society Foundations im od 2015. nude više! Onda se čude raznim -tizmima. -izmima i sličnim protestnim reakcijama Europljana. Usto UNHCR migrantima daje prepaid kreditne kartice bez imena i prezimena korisnika (otkriveno 2018.) I djeca vide dada je to planirana akcija. Samo nam snažna reakcija Putina i razuman patriotizam mogu pomoći. Domaći crni labudovi su tu još najgori.

VL
Avatar willi66
willi66
09:46 13.03.2020.

ako im nude da odu zar onda nemaju pravo na zastitu,to znaci da su ilegalni...samo pitam..

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
12:34 13.03.2020.

Naše guske rado traže maglu u koju će uči.

VL
SI
sisavac
11:28 13.03.2020.

nek im daju 15.000 eura u kešu, i vratiti će se doma. ipak se radi o ljudima koje su mnogi prevarili. fora mi je da sve plašite sa sirijcima, a kad ono, gotovo da ih nigdje i nema. i ovo što turčin šalje nisu sirijci. one koje prikazuju da jesu sirijci, svi redom govore o zločinci asadu, a kasnije čuješ da ti ljudi uopće nisu iz sirije, već se šlepaju na foru koja prolazi na zapadu. 3 milijuna puta 15.000 eura, je 45 mlrd eura. tolko unija godišnje baci samo na nevladine udruge. znači, ima se. plus da će ovo biti dobar zamašnjak za ekonomiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.