Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOČEO TURNEJU

Europarlamentarac Oleg Valjalo odušeljen Varaždinom

Oleg Valjalo
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
10.02.2014.
u 15:55

Moji dojmovi su i više nego odlični, rekao je Oleg Valjalo

Europarlamentarac Oleg Valjalo, inače član SDP-a, danas je posjetom Varaždinu započeo svoju turneju po hrvatskim gradovima. Varaždin je, kaže odabrao, "jer je to grad koji zna kako povući novac iz europskih fondova".

- Moji dojmovi su i više nego odlični, čestitam Gradu na svemu što je do sada napravljeno, a naravno sada treba povući novac i iz strukturnih fondova - kazao je Valjalo.

Na pitanje koji konkretno projekti su ga posebno dojmili Valjalo je kazao da su to Tehnološki park i srednjoškolski centar koji je zapravo projekt Varaždinske županije.

>> Valjalo u EU: Ljudi s idejama za elektrovozila ne mogu se probiti

Komentara 1

Avatar pretplatniik
pretplatniik
18:13 11.02.2014.

Daleko najočajniji EU parlamentarac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije