Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila
Povratak na članak

Europarlament usvojio novi zakon - najmanje deset radnih dana plaćenog očinskog dopusta

Republika Hrvatska roditeljima osigurava pravo na roditeljski dopust od osam do trideset mjeseci, ovisno o broju rođene djece i načinu njegova korištenja. Na razmatranju je i ukidanje limita porodiljnih naknada u Hrvatskoj što bi roditeljima omogućilo primanje pune plaće tijekom cijelog roditeljskog dopusta.

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
12:21 05.04.2019.

ja hoću retrogradno! zamisli 30 dana godišnjeg plus 20-30 dana (nisam siguran. :) pa to je fenomenalno, pola godine me ne bude na poslu, sve plaćeno! a usput se možda dogodi još jedno... živjeli vi meni još dugo!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.