Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza u Italiji
Povratak na članak

Europa se grozi Berlusconija, želi da ostane Monti

Otkad je najavio ostavku, Monti dobiva pozive iz cijeloga svijeta, a podupire ga i Vatikan.

Komentari 4

IN
intellegens
20:00 10.12.2012.

Bolje biti na vlasti nego ici u zatvor. Uostalom sa svojih 76 godina mogao bi najmanje 2 mandata odraditi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
20:17 10.12.2012.

naravno da se europa grozi silvija! i treba se. kakve su sad to plaćene ankete? da to nisu isti autori anketa, koji su i prije silviju predviđali poraz? nije li i onda gospodin premoćno pobijedio, čak i tamo gdje prijee nije? i danas su na vlasti u tim gradovima njegovi ljudi. monti je odradio mnaximum što je mogao i znao. al dalje nejde više, zna on to. talijani vole silvija, i on će biti novi premijer. merkelica ide u povijest, kao najomraženija žena. nije ništa lošeg napravila, kao ni kosori8ca, samo što je narod ni mediji ne vole. italija je sila, al silazna. kao i uostalom cijela europa. gotovo je sa socijalom, kina pokazuje što i kako treba raditi. konkurirati ovim novim ekonomijama se ne može bez rezanja neodrživih prava. počnite raditi.

VL
CO
cowboy
22:13 10.12.2012.

Ko misli da će ponovno pobijediti Berlusconi vara se, ljudi u Italiji ne mogu više podnijeti stare dinosaure, žele nove ljude. Sigurno će pobijediti Bersani , ali ne zna se ni za njega koliko dugo će ostati na vlasti. Ovisii koliko će biti otvoren prema novim idejama mladog Mattea Renzija, tj. koliko će uspiti srezati plaće političarima u parlamentu. Skandalozno je da su u parlamentu otkrili političare koji zarađuju 90 000 eura mjesečno!!! Strava!!! To je kao da svagog mjeseca dobiju na lutriji! Dakle ne bude li Bersani imao hrabrosti da reže političarima prije ili kasnije i on će pasti a na vlast će doći Pokret pet zvijezdica u kojem nema ni političara ni bankara. Postoji još jedna opcija, da mladi Matteo Renzi osnuje svoju stranku koja bi sigurno imala veliki uspijeh, jer njega vole i lijevičari i centar i desničari....a to je onda druga priča...

VL
DO
DoktorAmer
22:17 10.12.2012.

Vidje ovo, Berlusconi se vraca. Izgleda da svi narodi koe obasja mediteransko sunce dobijeu neku politicku suncanicu, i postanu prtplaceni na politicare najnizega kova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.