Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita oprašivača
Povratak na članak

EU zabranjuje sve pesticide koji ugrožavaju pčele

Zatražili smo akcijski plan za borbu protiv smrtnosti pčela te njihovu repopulaciju, ističe Davor Škrlec, hrvatski zastupnik u Parlamentu EU.

Komentari 3

MU
Mukowsky
23:53 30.04.2018.

Bit će gladi!!!!!

VL
RI
rightside
14:35 01.05.2018.

4 godine to navodno vec probaju provest,no sad je ocito nestajanje pcela toliko da bas moraju nesto poduzimat,,ali mislim da bi u hrvatsku sad moglo uci jos puno kojekakvih pesticida,,jer druzba je druzba a sluzba je sluzba,,a sluzba to sve i dopusta,, a poslije pocinju "druzbe")))

VL
Avatar mofo
mofo
04:02 01.05.2018.

Birokrati koji pojma nemaju otkud i kako hrana dolazi na njihove stolove odlučuju o vitalnim stvarima u njenoj proizvodnji.. šta bi trebali, vješati amajlije po poljima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.