Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
katastrofa u sar-u
Povratak na članak

EU šalje vojnike u Afriku, Hrvatima važniji Afganistan

Koncentrirali smo se na misije u kojima imamo jako prisustvo ili u područjima koja vidimo kao šire susjedstvo, kaže Vesna Pusić

Komentari 3

DU
Deleted user
08:14 21.01.2014.

VL, kakva vam je to odvratna politika i nedostatak ukusa osječaja za pristojnost uredništva da objavljujete slike kao što je ova iz SAR-a gdje ovog, nadajmo se ubijenog, nesretnika vuku ovi crnci, divljaci po cesti.

VL
Avatar neodgovorni
neodgovorni
11:02 21.01.2014.

mozda smo mala zemlja i imamo politicare takve kakve imamo ali s obzirom kakvi samo i kakvih ima u mirovnim misijama vidi se da hrvati se odlicno zalazu za mir u svijetu i nesumljam da bi i u africi radili jednako odlican posao kao i u afganistanu

VL
HR
hrxxx111
17:48 21.01.2014.

kud ameri okom tu nasi skokom a amerima nije vazna afrika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.