Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka sa zrinjevca
Povratak na članak

Hrvatska traži od EU da se obračuna s Putinovim hibridnim ratovanjem

Treba ojačati radnu skupinu koja mora imati prikladno financiranje i institucionalnu bazu za bitku s propagandom koja diskreditira EU

Komentari 167

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:17 24.10.2017.

rade se temelji za još jednu agenciju koju treba napuniti uhljebima

VL
LU
Lujo123
09:49 24.10.2017.

Hrvatska traži od EU da se obračuna s Putinovim hibridnim ratovanjem. -----------------------------------------------------------I ja i moja obitelj i moji prijatelji smo Hrvatska - mi se sramimo ovog zahtijeva Hrvatske (ako je uopće istinit). Onak tko to traži treba biti uhićen i sankcioniran radi lažnog predstavljanja! Sramota i izdaja temeljnih državnih interesa! Opet netko iz osobnog koristoljublja muti vodu, ali ovaj put je stvarno prešel svaku granicu dopuštenog!!

VL
ME
Meter
09:34 24.10.2017.

Sami sebi podmećemo nogu u svijetu, domaći lopovi zadovoljni

VL
NV
NV
09:11 24.10.2017.

Ludilo. Nevjerojatno. KGK jučer priča jedno, vanjska politika drugo, Plenko dobija prstić u Briselu,kukamo na rusku prpagandu dok nas zapad pljačka. Licemernost do dna.

VL
DU
Deleted user
09:41 24.10.2017.

samo se vi zamjerajte Rusiji. Umjesto da se posjet Predsjednice iskoristi za gospodarski uzlet, i da se otvori golemo rusko tržište za plasman naše robe, vi se idete inatiti Rusiji zbog ruske propagande.

VL
TR
tramontana
09:14 24.10.2017.

Lako za Putina. Mene je više strah domoljuba , koji su najprije opljačkali , institucionalno unakazili, pravednošću izmasakrirali toliko željenu Hrvatsku. Nije Putin kriv da ovaj hibrid napuštaju svi.

VL
DA
Darko22
09:17 24.10.2017.

Zapamtite ovce, propaganda je u redu samo kada dolazi od Bruxellesa

VL
ČA
čarapan
09:54 24.10.2017.

Pa čekaj neki dan je bila druga prica bla bla bla.....EU to ne zna pa je hrvatistan savetuje :))

VL
RI
Ringo
10:01 24.10.2017.

Prvi put čujem za rusku propagandu.

VL
DU
Deleted user
10:59 24.10.2017.

Boze moj ovo je bolesno.

VL
IV
ivog
11:17 24.10.2017.

koji bolestan tekst..i koja propaganda..

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:57 24.10.2017.

Niti naslov, niti podnaslov nemaju veze s tekstom. Sramotno je da se spominje "obračun" i samo ruska propaganda, Ameri ne gledaju svoje interese, oni samo prisluškuju Merkel na prijateljskoj bazi.

VL
DU
Deleted user
09:37 24.10.2017.

...lako ćete vi s Putinom. ....pitanje je kako ćete sačuvati državu od vas samih. .. to neće biti lako ni uz pomoć para iz Brisela. ....u stvarnosti se samo radi o tome da se dobije koja para iz Brisela ii zaposli još poneki uhljeb.

VL
KA
Kastelanin
11:05 24.10.2017.

Mozda se EU boji istine...

VL
DU
Deleted user
11:36 24.10.2017.

Ludo da ne može luđe biti. Pa Predsjednica se tek vratila iz posjeta Rusiji s ciljem poboljšanja odnosa, a sad opet ide nasrtaj obamoidne boljševičke propagande. Mogli smo zaraditi masne novce od Janafa i Južnog toka, umjesto toga naši političari u deliriju poniznosti obećavaju da će državnim novcima graditi LNG terminal na Krku. Niije da smo toliko važni u srazu svjetskih moćnika, ali tako nesamostalna i servilna politika doista vodi zemlju na potpuno dno. Ovaj narod će izumrijeti s ovakvom vlasti i vladama.

VL
LU
lunar777
12:14 24.10.2017.

Niti zapad niti istok, a sa svima dobar koliko je to moguće. Uglavnom, interesi Hrvatske ispred drugih interesa.

VL
DU
Deleted user
09:33 24.10.2017.

Mora da je taktika,,,kad Rus dodje po svoj novac onda ce nasi politicari reci,,,,ma to je ruska propaganda nema nikakvog duga od milijardu eura...........

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:43 24.10.2017.

glupo da gluplje ne može biti. što je išla kod putina uopće, ako sada traži obranu od, kako kaže, hibridnog rata, koji navodno rusija vodi protiv ne znam koga ili čega, unije, amerike? goebbels je otac moderne propagande, i amerika je preuzela sav nacistički model propagande, dovoljno je pogledati hollywood prije i poslije 2.svj. rata, i sve je jasno onome koji ima svoju glavu na svojim ramenima. nema veće propagande od američke, a svi mi smo pod njom najmanje 70 godina, i to žestokom. nama ruske generale prikazuju kao pijance koji atomskim oružjem prijete svijetu. a realnost je takva da nazovi normalni američki generali razaraju države i narode, pljačkaju u maniri najgorih hunskih osvajača, bez ikakve osude ili kazne. europa naravno da mora pojačati propagandu i svojim stanovnicima pričati bajke kako je baš liberalni pogled na svijet jedini ispravan. to što su države zadužili do amena nikom ništa, neće oni vraćati dugove, ne.. drugo, eu javnost ima već godinama priliku vidjeti i drugu stranu medalje, doći do informacija sa svih strana, bez uređivanja, doći do gole istine. i ne kužim kako se to eu elita misli boriti protiv informacija koja joj ne ide po ćefu, kad je internet slobodan donekle, svatko može staviti sliku i pojasniti, i ima istu težinu kao i članak nekog plaćenog novinara sa zadatkom. na primjeru sirije smo vidjeli licemjerje zapadnih medija, i tu je njihov kraj vjerodostojnosti. alep je pao, ali mosul je oslobođen, ne. zašto usa army nije režimska vojska?

VL
Avatar javorko
javorko
11:10 24.10.2017.

kako sve radite krivo i besmisleno,pa onda ne vidim razlog zasto i vanjsku politiku ne bi vodili pogresno..zanima me kakve su to skole fakluteti da iz njih izlazi retarardi idioti..

VL
DA
Darko
11:06 24.10.2017.

…moje misljenje je, da Prijesjednica ima dobar razlog staviti posijet Rusiji u negativan kontekst. Razlog za to je sigurno i EU, koja ocekuje distancinirano ponasanje Clanica prema Rusiji i svima koji njoj nisu skloni! Moje misljenje je da je Prijesjednica kao i svi ostali koji trenutno imaju veliku funkciju "namijestenici" EU t.j Zapadnog, Kapitalisticko, t.zv. Demokratsko drustvo. Nije lose, ni ne kritizujem to drustvo! Kritika ide samo na tvrdnju i definiciju demokratije. Znam da nisam gramaticki dobro napisao! ali mislim da to ne stoji u kontekstu sa komentiranjem ovog ili onog clanka! Pozdrav svim ljudima svoje volje!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.