Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA DANA
Povratak na članak

EU produljilo sankcije Rusije zbog uloge u istočnoj Ukrajini

Sankcije su prvotno usvojene u srpnju 2014., zbog ruske aneksije ukrajinskog poluotoka Krima i potpore separatistima na istoku Ukrajine.

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
07:35 21.06.2019.

rusija nije potpisnik sporazuma iz minska, ni prvog ni drugog. sve ovo postaje malo žešća lakrdija, nigdje se ne spominje niti kažnjava ukrajina, koja nije provela ni jedno slovo sporazuma, nit je povukla teško oružje s prve linije, već povećava taj broj, izvodi napade, niti je donijela zakon kojim se trebalo regijama, posebno donbasu, dati neka autonomija. pazite, ukrajina nije ispunila ni jednu preuzetu obvezu, ali rusija, koja nema nikakvih obveza iz tog sporazuma, je kriva za neispunjavanje obveza... baš super.

VL
MM
Marko_M
05:04 21.06.2019.

Vise stete za EU nego bilo kom...bravo!

VL
DU
Deleted user
01:14 21.06.2019.

bravo to su pametni politicari, 5 godina i veca steta za eu nego rusiju a nikakvih promjena niti ce ih biti niti bi ih trebalo biti samo jos vise stete

VL
DU
Deleted user
06:49 21.06.2019.

Ne zbog uloge već zbog agresije na ukrajinu. Dugoročno gledano šteta će biti veća za rusiju. Koliko sam primjetio EU sasvim dobro podnosi sankcije protiv rusije i sve članice nastupaju jednoglasno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.