Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA TEMA
Povratak na članak

EU pravobraniteljica: Istražujemo Komisiju zbog hrvatskog postupanja prema migrantima

Komisija će morati odgovoriti i kako jamči da se na hrvatskoj granici poštuju temeljna ljudska prava.  Podnositelj zahtjeva Amnesty International (AI) pozdravio je pokretanje istrage.

Komentari 4

Avatar niwrad
niwrad
14:33 10.11.2020.

Trebalo bi istražiti EU pravobraniteljicu zbog zlouporabe novca EU građana te pomaganja i poticanja migrantske invazije. Od kud joj je uopće palo na pamet da novcem EU građana štiti ilegalne muslimanske migrante. Neka se zaposli u nekoj muslimanskoj državi i štiti ih njihovim novcem. A za ovo što radi ju treba kazneno goniti poradi zlouporabe položaja i ovlasti, te zlouporabe novca EU građana za korist stranih privatnih osoba.

VL
FA
fajlpz
17:34 10.11.2020.

Potpora Hrvatskoj policiji i vojsci.Neka ih oni koji se bune primaju preko njihovih planina.

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:11 10.11.2020.

WTF?

VL
BF
bf22
08:29 11.11.2020.

Podrška hr policiji i vojsci. Ne vidim niti jedan valjani razlog zašto bi se tolerirali ilegalni ulasci nepoznatih ljudi (nepoznatih namjera)na teritorij RH. Moraliziranje nekakvih parazitskih organizacija koje sišu novac europskih poreznih obveznika definitivno nije vrijedno spomena

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.